poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7584 .



Proiectul „Raft poezie.ro”
comunităţi [ poezie.ro ]
dacă aveți cărți publicate citiți cu atenție

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [anton ]

2005-09-08  |     | 



Așa cum probabil unii dintre dumneavoastră ați aflat, la Festivalul de poezie de la Agigea au fost propuse mai multe proiecte care vizează activitatea site-ului nostru. Unul dintre acestea, Raft poezie.ro își propune identificarea, selecționarea, promovarea și susținerea autorilor de literatură publicați în volum cât și a celor cu volume în curs de publicare ce activează pe site-ul www.agonia.ro.
Un alt scop al proiectului este traducerea unor lucrări și facilitarea criticilor și recenziilor referitoare la volumele deja tipărite, dar și distribuirea acestora printr-o librărie virtuală coordonată exclusiv de www.agonia.ro în limitele regulamentului site-ului și a legii dreptului de autor.
Proiectul își mai propune și colaborarea cu departamentul „presă” al www.agonia.ro, precum și cu proiectele în curs aferente aceluiași obiectiv.
Proiectul raft poezie.ro va fi coordonat de mine, are un responsabil de recenzii (Ela Victoria Luca) și alți membri (deocamdată și-au oferit serviciile doar Iris Bărbulescu, Paul Bogdan, Nicole Pottier, Geta Adam și Cosmin Dragomir), și are durată nedeterminată.
Prima acțiune a acestui proiect va fi un concurs de volume, concurs la care pot participa toți autorii care au publicat în volum în anul 2004. Pentru realizarea unui clasament cât mai obiectiv propun trei jurii alcătuite din 1. membrii activi ai site-ului; 2. editori; 3. 3-5 critici literari. Secțiunile concursului vor fi: poezie, proză, eseu și critică literară, scenariu, debut (poezie și proză). În prima fază vor fi nominalizate câte 5 cărți (tot prin vot) apoi va urma votul final.

Pe 1 octombrie 2005, adică în mai puțin de o lună, vizitatorii site-ului vor avea la dispoziție un magazin virtual creat special pentru a populariza și a face accesibile cărțile publicate de membrii poezie.ro. Sperăm ca acest demers să îi ajute pe cei care au publicat volume de poezie (dar nu numai) să ajungă mai ușor la cititori.
Există deja câțiva autori care au pus la dispoziția noastră volumele lor pentru a fi distribuite prin intermediul magazinului virtual. Cei care au publicat în formă tipărită și doresc să își vândă cărțile rămase prin intermediul acestui magazin sunt invitați să ne contacteze la adresa [email protected]. Cărțile pot fi trimise la adresa : Paul Bogdan B-dul Carol I, nr. 43, sect.2, Bucuresti

Așteptăm propuneri

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!