Comentariile membrilor:

 =  pareri
Cristiana Miu
[25.Oct.04 21:49]
Mi-au placut doua lucruri: ce mi-a sugerat subtitlul, dar din pacate nu am gasit in poezie si un vers: Simetric, sufletul pe dos. In rest daca e o parodie e ratata.
Fie renunti la primele doua versuri, fie le pui intre ghilimele (sugerez prima varianta). Nu poti scrie poezie in forma fixa fara sa respecti cateva reguli de baza ale prozodiei. Strofa a treia are urmatoarea masura: 9/8/12/8, ruptura dintre versul 1 si versul 4 anuleaza orice ritm. Iar vreunei se scrie in mod sigur fara cratima

 =  Cristiana
Eugen Blăjan
[25.Oct.04 22:17]
Multumesc pentru observatii, am facut corecturile pentru flargrant, pentru mai mult, cand mai revin. Nu e o parodie, ci doar una din acele seri cand ambientul te duce fara sa vrei cu gandul mereu si mereu la acelasi "tablou" descris de un clasic (cazul celor prime doua versuri cunoscute). In rest, intrerupere abrupta in ritm (cum bine ai remarcat) cauzata de episodul real al inundatiei. Am preferat sa las exact cum a iesit atunci, "la cald" pentru a-mi aduce mai tarziu aminte de o seara cu sentimente contradictorii - visare primavarateca pe de o parte si munca neprogramata d einstalator pe de alta :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !