Comentariile membrilor:

+ bardul Adrian
Luminita Suse
[12.May.04 16:34]
Prima strofă e strașnică, aceea mi-a captat atenția. Am fost apoi condusă firesc spre concluzia finală ce mi s-a dezvăluit precum o revelație. Din punct de vedere biologic ne mor celule în orice moment, unele definitiv. Dar despre alt fel de moarte vrei să ne grăiești aici și cele cinci cercuri suprapuse sunt secțiuni în cinci sfere concentrice la nivel de Gândire, Mișcare, Emoție, Instinct, Sex. Acestea sunt viziuni ce îți aparțin, ce altceva e poezia decât o înșiruire de viziuni? Am citat-o pe Ana Blandiana. Și cum altfel să definești omul decât pornind de la gândire, emoție, instinct și reproducere în mișcare?

 =  gandirea, emotia, miscarea, instinctul, sexul
Florina - Daniela Bordieanu
[13.May.04 10:55]
deosebita ideea ta, Adrian.
cinci cercuri suprapuse, impiedicandu-ti moartea spirituala mai cu seama, dar de care ti-ai dori sa dispui liber, in orice moment.
fain spus.

cu bine,
Dana

 =  Fără îndoieli
Adrian Munteanu
[13.May.04 11:50]
Luminița,

Sunt încântat de luciditatea reflecțiilor voastre. Asta îmi îndepărtează îndoiala că uneori vorbesc de unul singur, pentru că ceea ce gândesc nu apucă să se întrupeze în poezie.
Cu prețuirea mea

 =  "O vreme toate cinci"
Elia David
[13.May.04 12:15]
Draga Adrian, eu vad aici constientizarea faptului ca orice exagerare devine un pacat si ca in moarte(ce poate veni in orice clipa) nu poti pasi ca un invingator, daca nu le-ai dat foc si nu ai trecut prin toate aceste cercuri. Pare o acrobatie, dar nu e decat o proba a credintei si, in fond, un act de mare curaj in fata slabiciunilor care isi proclama drepturile.
Cu drag,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !