Comentariile membrilor:

 =  Tacere in valuri
Van Silvia
[28.May.03 17:35]
Mi-a placut asa de mult, incat aproape ca nu-mi gasesc cuvintele. E multa tristete in reportajul tau, dar cu toate acestea, nu stiu cum, nu stiu de unde, in final nu ramai cu un gust amar, ci, dimpotriva, se intrevede un licar de speranta. Iti zici: "Lasa, se va descurca Mizilul, asa cum o sa ne descurcam noi toti". Asa cum ne descurcam de atata si atata vreme. Macar atat sa ni se recunoasca, puterea de a rezista. Si de a face haz de necaz. Rasu-plansu...
Mai povesteste-ne, Radu!

 =  plimbare prin desert *
Jupp B. Itter
[28.May.03 21:14]
Desi mi-am jurat ca nu mai comentez decit epigrame, uite ca iar ma pune dracul sa intervin. Mi-a placut textul asta atit de mult incit le-am citit si pe celelalte doua, desi n-aveam (sau n-ar fi trebuit sa am) timp. Meriti mult mai multe vizionari decit ai avut pina acum.

Spre deosebire de Silvia, mie gustul amar mi-a ramas... SIDA, betivi, birfe, muncitori lipsa intr-un oras plin de someri, clienti refuzati. Nici macar cititorul de poezie nu face sa licare vreo speranta. Cartea fusese luata pentru ala micu', ca avea compunere de facut si ori a ratacit-o pe undeva, ori a facut-o cornete pentru seminte.
Ne lipsesc doar bananierii...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !