Comentariile membrilor:

 =  Placut
Andu Moldovean
[02.Nov.06 19:49]
Din ce in ce mai mult imi plac aceste catrene ale lui Val care imi amintesc de unele bancuri. E un talent sa poti face asa ceva. Pentru o eventuala inspiratie ulterioara, iti zic aici unul care mi-a placut si care cred ca "s-ar preta". Intra un tip intr-un restaurant insotit de-un strutz. Cere un hamburger si-o cola. Strutul zice "si eu la fel!". Ospatarul, socat (normal, strutul vorbea!) le da si-i cere: 7 dolari 60 de centi please! Baga omul mana in buzunar si scoate EXACT 7,60 dolari, plateste, pleaca. A doua zi scena se repeta, si a treia. Vineri apar din nou, ospatarul ii vede, le zice tot asa? La care omul zice nu, azi e vineri, iau o friptura cu cartofi si un pahar de vin. Strutul repede : "la fel si eu!" Ospatarul iar face ochii mari (strutul tot vorbea!) le da si le cere: 23 de dolari 40 de centi. Baga omul mana in buzunar, scoate EXACT 23,40 dolari. Ospatarul, intrigat, il intreaba: "dom'le da cum faci tu de bagi mana in buzunar si scoti mereu, indiferent de suma ceruta EXACT acea suma?". La care omul raspunde: eh, asta a fost norocul meu. Acum doi ani, am intrat in casa parasita a bunicilor si am gasit o lampa vecche pe jos, am ridicat-o, am sters-o de praf si a iesit un monstru din ea care a zis ca imi indeplineste doua dorinte. Si prima mea dorinta a fost ca de cate ori voi avea nevoie de bani, sa bag mana in buzunar si sa gasesc exact acea suma acolo, in buzunarul meu. Si asa mi se intampla, daca vreau o masina, ma duc, o cer, omul imi spune cat costa eu bag mana in buzunar si gasesc acolo exact acea suma de bani. "Extraordinar" exclama ospatarul... dar strutul?" Eh, zice omul, pai asta a fost o neintelegere... Eu i-am zis ca a doua dorinta e sa am o pasarica inalta, cu gat subtire si cu picioare lungi care sa faca numai ce zic eu.
Bobadil.

 =  plăcut
Adela Setti
[02.Nov.06 20:34]
pentru final. Poanta perfectă.

 =  Andule draga,
Valeriu Cercel
[02.Nov.06 20:55]
Bancu-i de milioane !
Apropos : si eu am o pasarica, da' banii stau la ea nu la mine !
Multumesc de trecere, Valeriu

 =  Plăcut
Jupp B. Itter
[02.Nov.06 21:27]
Faină poezia, Valeriu, interesantă alternanța rimelor.
Acum cîțiva ani am scris și eu o scurtă poezea cu același subiect: http://www.agonia.ro/index.php/poetry/46502/index.html. Stilurile sunt diferite dar poate o să îți placă și varianta mea.

 =  Jupp Bitter
Valeriu Cercel
[03.Nov.06 00:05]
Bucuros de trecere prin pagina mea. Voi citi cu placere si varianta scrisa de dvs. Tot binele, valeriu

 =  Jupp Bitter
Valeriu Cercel
[03.Nov.06 00:11]
Da ! varianta este haioasa foc ! Are o alta rima, mult mai fluenta, si poanta este asemanatoare. Mi-a placut.Felicitari.
Toate cele bune, Valeriu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !