Comentariile membrilor:

 =  Mai rea ca gripa aviatica! :)))))
Atropa Belladona
[01.Jul.06 23:22]
Draga soro,

Io bag sama si mana-n foc precum ca tu nu numai c-ai violentat posta romana, dar nu te-ai multamit hapsana cum te stiu si te-ai dedat si la hackereala, adica ai spart zahoo.com-ul si citesti corespondentele erogene care este!
D-aia io te avertizez aici in particular si general ca e vremea sa revii cu piciorusele pe pamant si cu manusitele pe tastatura, numai dupa ce ti-ai pus in prealabil niste gheata pe tample, ca virusii istea cibernetici ca tine e cam contagiosi si deja ma ia cu temperaturi inalte si ras nepotolit! Asa sa stii! :)))
Da'...intre noi fie vorba, cum ai facut, ca am si io niste dubii asupra la casuta emailata a sotului?! :))))
drag,
c

 =  inspirată
Maria Gold
[02.Jul.06 04:20]
Iubită Scaietină, noi știm că se întâmplă zilnic povești din acestea pe zahoo și pe zemenger și deoarece cunoaștem personal câteva, lăsăm semn aici pentru inspirația pe care o coci în noi de câte ori trecem pragul domniei tale. Te rugăm să nu ne acuzi de zplagiat dacă și noi vom da în vileag ce se întâmplă prin zogrăzile noastre. =  m-am saturat de patlagele, vreau Licopiersica suculenta!
Anghel Pop
[02.Jul.06 09:39]
Sunt curios daca povestea asta e reala sau inventata de tine... Nu m-ar mira ca personajele sa existe cu adevarat, ca niste moderni Tanta si Costel de-ai lui Baiesu.

Suna foarte veridic.
Daca ai nascocit-o tu, felicitari!
"o Lycopersicon Esculentum izbită fără milă între paletele convexe ale mixerului" suna a poezia viitorului!
Continua pe calea asta neexplorata inca suficient in poezie.

 =  Bella, Maria, Anghel
Ina Simona Cirlan
[02.Jul.06 10:43]
Soră Bellă,
Dacă știam mai demult că asta e mișcare să te revăd la mine în ogradă, zău, de n-o comiteam mai devreme:)!
Nici nu știi cât mă bucur să te revăd, soluția cu emailata soțului ț-o spun fes to fes că după aia ne fură SRI antena și s-a zis cu inspirația:))!

Marie,
Bine ai revenit! Clar, tu când mă iei așa pe ocolite deja îi coaptă pe jumătate:)! Ai postat-o deja???

Anghel,
M-ai pus în încurcătură. Dacă zic că e construită din neuronii mei căpiați de atâta căldură și apare un Nik Bughidău și mă dă în judecată pentru viol de corespondență:))?
Eu am născocit-o așa că îmi iau buchetul cu felicitări și mă rog la Bunuțu să mă împingă-n poezii că eu... de când aștept:)!
Vă mulțumesc pentru cuvinte și zâmbete atât de generoase, cu mult drag!

 =  super:)
maria ioana
[02.Jul.06 15:36]
Foarte misto scrisa, m-am amuzant "suculent". Imaginatie infinita, ce mai!!! Ca sa mai rad odata cvasi-isteric, reproduc un fragment care m-a deplasat cu scaun cu tot spre spate, la aproximativ 45 de grade fata de verticala:
"Indezirat și solidar ca un fluviu fără influienți majori am stat pînă când vocea incontinenței mele spirituale m-a adus în fața prototipului tău la care aș dori să mă anexez ca sentiment cât și în persoană dacă libertatea ta individuală de mare presentiment pe care am dedus-o dând zoom succesiv în simultan pe fotografii, te va lăsa provocându-ți simțiri simul similis simile similibundum."
Super:)

 =  Demențiale hohote de rîs
Dana Banu
[02.Jul.06 13:53]
Nu numai generoase zîmbete ci hohote de rîs aproape demențiale din partea mea, dragă Ina Simona, mulțumesc pentru lectura asta ce a dat duminicii mele care este astăzi bucuria de a citi un scriitor ce are, domnule, tot ce-i trebuie și chiar mai mult decît atît. La bune și multe recitiri, pentru mine, la multe și la fel de bune scrieri pentru tine.!

+ de la fantastik-nik, fara numar
emilian valeriu pal
[02.Jul.06 14:10]
Apai, noah, Ina,
Cum Doamne sa justific io steluta asta, cind am golit toata sampania flambata din frgorifer si-acu, la vro juma de ora dupa ce am citit tecstu rid ca un cretin de-mi zice vecinii sa-mi iau medicatia? De regula nu prea citesc proza, da asta e thare, ma rog, pareriea mia. Am mai intilnit asemenea teme, da o portie buna de parodie nu strica niciodata, mai ales cind e de calarit morti fara preaviz.
Nu stiu altii cum e, da tecstu merita o stea, pe care o dau impreuna cu cele patru pozi cerute. Numai ca am o nelamurire: n-ai specificat ce dimensiune sa aiba si daca trebe musai sa fie jpeguri. Da' crek nu conteaza ca acu tati is la Deko, cu actili di proprietate.
Saru-mina di text.
Truli, ior biped inger
Emil

 =  da da da
Dana Mușat
[02.Jul.06 15:25]
uou..ce chestie ai primit o stea
eu as mai da una
te-am onorat dincolo
am ras si e bine!

 =  ma indragostesc de domneavoastra
Dan Carlea
[02.Jul.06 15:49]

Previous | Next | Back to Messages Call or Instant Message

Delete Reply Forward Spam Move...
Printable View
This message is not flagged. [ Flag Message - Mark as Unread ]
Date: Tue, o2 Jul, 2006 23:08:34 -0700 (PDT)
From: dan carlea” regele_platonyc@zahoo.com

Zahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by zahoo.com. Learn more

Subject: o,viata, mia, o, ubilea mia...

To: terorista_sexy@zahoo.com

stigmata duduita Ina Cirlan, tin sa precizesc k io este un baiat barbatos cool, cult si culmea deloc infatuat cu ingamfare.

Stigmata si scumpa scumpete, sunteti pe cale sa faceti o comitere de mare greseala ca ii dati (da-ti , nu jtiu cum se scrie aci)
apa la moara lu prostu asta de Bughidau care cand io luam premii enternationale de recunoastere mondiala la poezie domnia sa ( sau s-a , nu stiu cum vine aci) o ingropa si-o dezgropa, fora cu ea,(metafora,vezi bine ! ).

Stigmata duduita, sunt gata sa ma termin de indragosteala de cuviosia voastra , dar io chiar sunt astmatic si mor dupe bdsm ( pt. taranii care nu stie ce e aia, adica act sexual cu bataie multa, cu franghii, carlige de rufe, ace, zbierete, injuraturi si flegme intre ochi si nu numai)

acest tecsxt care m-a amuzitat de moarte.

astept respunsul domniei voastre, saru mana pan la cot, cu limba cu tot

+ cutia Zandorii
Ion Diviza
[02.Jul.06 17:48]
Păcat că lui Rică Venturiano i-a picat netul înainte de a-și cumpăra calculator - ce declarații de dragoste extraterestr(ic)e mai citeam acum pe aici, căci, ne convingem, harul de hacker al Inei este inepuizabil...Dar bine că n-a fost să fie, altminteri ne prăpădeam și noi (de râs) ca domnul ăla care se credea verde și l-au incinerat copt...
Ai deschis, Scaiețina, o adevărată cutie a Kandorei, pardon, a Zandorii... au nu te temi tu că ai să faci și alte victime, căci, cu siguranță, ai să recidivezi!
Felicitări pentru un text deosebit - plin de vervă și umor savuros, în care ingeniozitatea face casă bună (casă bună, nu palat de 2 metri pătrați pe 1 lățime):) cu dexteritatea stilistică.

 =  Răspunsuri proaspăt scoase din frigorifer:)
Ina Simona Cirlan
[02.Jul.06 18:16]
Maria ,
Amandouă numele tale sunt tare frumoase așa că o să te strig pe rând:).
Fragmentul acela mi-a dat dureri de cap la meșterit, râsul tău cristalin confirmă că și aspirina ajută uneori. M-am bucurat să te găsesc, Ioana, mulțumesc!

Danutza:)
Bine-ai venit, numa’ ai de grijă, dacă apuci să-mi intri pe sub pielea sufletului s-ar putea să-ți fac o scrisoare cu dedicație, că am vreo zece antecedente:) și oricum altceva nu știu să scriu. Hohotul tău de râs atât de entuziast și suculent:) mi-a produs o reală plăcere, tare îți mulțumesc! Zisei că o să mai vii, nu?

Emil:)),
Mai bine ai justifica șampania că făcea parte integrantă din economia textului împreună cu sentimentele faine pe care le am acum când am aflat că vecinii și-au schimbat impresia despre tine:).
Știi, nici eu nu trec des prin partea poetică de site, mă bucur că ai sărit tu primul pârleazul, o să-mi fac și eu curaj. Îți mulțumesc pentru steluța asta năzbâtioasă care în combinație cu hohotul tău de râs, mi-au răcorit după amiaza!
PS. Jâpeguri cum nu dar vezi să aibă și picșeli, neaparat! Poate-ți dau un blind deit:))

Dana,
Și aici și dincolo, aceeași plăcere să te regăsesc râzând. Îți mulțumesc !

Dane,
Scrisorica ta e tare haioasă îmi cer scuze că nu-ți pot acum răspunde în acelașă ton. Mi-am consumat toată bruma de inspirație mai sus, așa că nu pot decât să-ți rămân datoare! Nu mult timp, sper:)
Îți mulțumesc pentru voie bună și prinsul în horă!

Ioooane,
Dacă ai ști cât am bolborosit înainte de a comite trăsnaia!
a) pentru că am promis ca nu mai fac imprudențe
b) deloc-deloc
c) pentru că am încercat să mă mint de una singură că astea nu-s ca celelalte
d) și în sfârșit exact ce ziceai tu mai sus, tare mi-e că o dată deschisa cutia Zandorii:)) îmi va fi să recidivez, iar din nou:)
Ufff! Mă leagă și pe mine cineva? Singură nu reușesc nici să mă las de fumat!
Magulită de atenția și aprecierea ta, îți mulțumesc, Ioane! Să ai o seară înstelată:)


Cu drag și zâmbet, vouă!

 =  da
Dana Mușat
[02.Jul.06 19:56]
simona, fa-ma sa rad.

 =  postalion postat in virtuozitate virtuala
George L. Dumitru
[03.Jul.06 12:32]
E frumos ca dupa ce am fost siliti a cauta materialismul dialectic 45 de ani prin carti, reviste, ziare, TV, fara sa-i putem vedea fata, crescu salbatic dupa '89 in tot spatiul inundato-danubiano-pontic. Ai gasit un ambalaj stralucitor, in spirit, pentru o esenta galgaind de marlanie si nesimtire
O reverenta in fata inspiratiei, profunzimii si a nestamparului copilaresc ale caror izvoare uimesc. As fi vrut sa asortez cu o palarie de muschetar, una mare, cu pana de strut ca sa trimit si o adiere dar mi-e teama ca adierea deja s-a transformat in aversa. Un gand intotdeauna bun.

 =  George
Ina Simona Cirlan
[06.Jul.06 18:14]
Drept pedeapsa m-am procopsit cu un virus zambaret care mi-a facut cararuse prin calculator. Bineinteles ca eu am invins:) numa' ca am facut de-a cucuie!!!
Aceasta explica intarzierea cu care vin sa-ti multumesc pentru gandul tau bun care a ajuns la mine ca o adiere dar a avut efectul unei averse prietenoase si mult asteptata, aici, unde soarele pare ca nu apune niciodata, numai sa-mi faca in ciuda.
Intotdeauna bucuroasa sa intampin un muschetar al cuvantului si al gandului bun!
Mult drag!

 =  protest
Jupp B. Itter
[07.Jul.06 12:33]
Ina, deși nu pot pentru ca să te iert pentru afrontul ultragiat pe care mi l-ai adus în publicul particular de pe acest sit, prin dezvelirea nudă, fără preaviz și fără perdea a gîndurilor mele interioare cele mai intime pentru numita Nuți, eu tot mă voi manifesta precum un domn stimabil și onorific și îți voi dedica una bucată ghicitoare măărinimoasă, pe care să o dezlegi în mai puțin de trei încercări, așa după cum domnia ta a promis cu martori și nesilită de împrejurime:

E o fată
(Zîmbet toată)
Care are ghinionul
Să trimită,
Amețită,
E-Mail cu... poștalionul.

 =  Jupp:)
Ina Simona Cirlan
[08.Jul.06 14:37]
Deși cred că o să te lezez prin comemorarea dezvăluirii emoționante a următoarelor, mă văd impusă să recurg provocator la acest protest, orișicât presimțit prin previziune.
Numita Nuți mi-a încredințat spre întrebuințare toate aceste gânduri dezvelite până la os în această intimitate folosită în comun, deoarece s-a autosesizat că pozele din profil cât și cele slip au fost introduse în sepie, ducând la o iluzie optică provocată din care, nu reiese dacă semeni mai mult cu o sticlă de bitter suedez- uz extern- frecții și masaje, sau cu una bitter suedez- uz intern- picătura miraculoasă.
Martoră mi-e toată împrejurimea că am dat să-mi strig precum cucul numele la dezlegarea mărinimoasei cu adevărat de această dată ghicitoare:) dar pe urmă m-am oprit să mă gândesc dacă nu cumva și aceasta, pleaca tot din titlu, făcând referire la titlul de care nici eu nu sunt deloc mulțumită.
Numai zâmbet:) mulțumindu-ți pentru plăcuta vizită pe care sper să o repeți iar din nou:) în viitor, cer iertare pentru întârziere, care nici nu e... decât un mic răgaz de gândire:))

 =  a bitch is a bitch
 
[11.Jul.06 23:40]
de aceea înainte de a avansa în fatză cu această relatzie care mie îmi pare, te rog, să anexezi următoarele:

a) - 4 foto fatză, spate, profil și slip

be)- extract de cont bancar să știu eczact până unde duce relaxarea fiscală de care promiteai pentru k cum bine ai opservat încă din cizme sunt o persoană de garderobă și clasă de obraz subțire

ce) actul de proprietate cu metri pătrați și spațiu de ajuns k ți-am zis de ce

de) - certificat medico-legal din care să știu k esthi sănătos cu inima și astmul, neavând nici de unele sper, k io nu mai călăresc niciun mort fără preaviz, clar!


toate punctele sunt indeplinite cu varf si indesat... mai mult de cat ti-ai putea dori, visa, indrazni tu vreodata ...
acum, eu cu ce ma aleg?

 =  davvero
Ina Simona Cirlan
[12.Jul.06 13:33]
Cum cu ce?
"a ta și numai pentru tine în particular,
Nutzi Berbec"
Trebuie doar să direcționezi mesajul la adresa potrivită.
Bine ai venit în agonie:)

 =  ina
George Dumitru
[23.Jul.06 09:00]
Ina,

Intru asa de rar in ultimul timp pe poezie.ro, dar de fiecare data cand intru, ma delectez cu un mic text de al tau. Imi pare rau ca nu mai am timp sa mai surfez, sa mai vad ce se intampla, am auzit ca se face si o antologie de proza, insa am aflat mai tarziu de termenul limita si nu mai mai pot inscrie... Dar nu e bai. Sper ca te-ai inscris acolo, si ca as putea sa fac rost de cartea asta la un moment dat.

Felicitari pentru text!

George

 =  George-George
Ina Simona Cirlan
[27.Jul.06 21:47]
Asta e o surpriză de zile mari!
Îmi pierdusem speranța să te mai regăsesc aici! Se pare că e-mailul prin care te anunțam despre antologie a ratat ținta și îmi pare teribil de rău, pentru că textele tale chiar meritau să fie acolo.
Despre mine...hm... probabil că cei care au fost selectați au fost deja anunțați, rămâne să-ți trimit o broșurică atunci când m-oi tipări de una singură:)).
Mare bucurie-mare, îți mulțumesc! Dacă tu mai ai adresa mea poate îmi dai un semn atât cît s-o rescriu și eu corect pe a ta.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !