Comentariile membrilor:

 =  Cu scuze, două completări:
nicolae tomescu
[12.May.08 10:11]

1-Acea viață „pe gratis” era plătită cu vârf și îndesat de către niște oameni a căror copii nu prea aveau acces în învățământul superior. Era plătită de „țăranii mijlocași” și „chiaburi” a căror muncă, de multe ori în întregime, era transformată în „cote obligatorii”.
2-În epocă circula un banc. Se zicea că soția lui Popov a vrut să-i facă acestuia o surpriză. A acoperit cadoul ce i l-a cumpărat, de ziua lui, cu un ștergar și l-a pus să ghicească ce este acolo. Acesta nerăbdător a smuls ștergarul și l-a aruncat. A apărut un aparat de radio pe care ea îl cumpărase și el îl descoperise.
Dar unul, ce ascultase gluma și era bun la fizică, ne-a adus cu picioarele pe pământ zicându-ne, pe bună dreptate, că radioul a fost inventat și nu descoperit
Tot inventată a fost și locomotiva

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[12.May.08 11:03]
Dle Tascu Valentin,
am descoperit si citit, cu mare interes si placere, textele dvs. admirabile fresce ale unui trecut/prezent plin de substanta si invataminte. nimic nu se schimba, totul se transforma! cine nu/si cunoaste, uita, trecutul, nu are preznt si nici viitor... felicitari!

cu prietenie si rescpect,

 =  am citit
Andrei Trocea
[13.May.08 07:44]
am citit cu mare interes aceasta frantura de memorie individuala, cu fapte care apar in carti, vor aparea abia peste zeci de ani sau niciodata.
desi nu exista sistem politic perfect, intotdeauna au existat in schimb rotite in cadrul masinariei care nu s-au invartit cum trebuie, decat la nivel ideologic, si au lasat niste portite minuscule, pe care cei care au aflat de ele, le-au folosit ca sa respire cu nesat senzatia cinica de semilibertate.
andrei

 =  l
felix nicolau
[24.May.08 18:06]
citeam serialul asta in Luceafarul si imi placea mult, ar merita publicat, fara doar si poate

 =  Real ! Neplacut de real !
emilia gunea
[02.Sep.08 22:18]
Am mai citit textul, nu am comentat atunci caci autenticitatea realizarii m-a facut sa nu stiu ce sa spun. Acum incerc sa raspund la cei care au citit ce am scris eu. Am citit cateva poezii f. frumoase Este prima proza si constat ca este un text pe care l-am citit, mi-a placut si nu mi-am exprimat parerea si este o greseala.
Este atat de real ca nu ai ce sa spui...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !