Comentariile membrilor:

 =  sensibilitate amaruie
Maria Del
[10.Apr.08 15:17]
Buna ideea aceasta de contracarare a mesajelor in lant de pe messenger cu un text mai cu greutate:). Asa buna incat poate fi pusa chiar in practica. Intr-adevar, e uimitoare tendinta oamenilor de a se atarna ca niste pietre de moara, sau ca niste halbe pline:) de bietul acela dintre noi care se straduie cu ultimele puteri sa iasa din mocirla. Asta in general, nu numai cand e vorba de bautura, ci de orice viciu sau dependenta.
Ca de obicei in textele tale, surprinzi cu verva, umor si sensibilitate amaruie slabiciunile omenesti.

 =  neinteresant
Alberto M. Popesco
[10.Apr.08 16:40]
nu gasesc deloc a fi un text ironic. imi lasa impresia unei lejeritati, chestii destul de banale si comparatii la indemana oricui. am presupus ca se adreseaza unui public destul de limitat, si doar asa pare sa fie comestibil. sincer, nu cred ca ar avea nici cea mai mica valoare literara.
mai mult decat amical

 =  Mesaj la mesaje
Ioan Jorz
[10.Apr.08 17:36]
Maria, ai intuit bine. Cineva mă exaspera cu acele mesaje de dat mai departe pe "mess", agramate, uneori, și inutile, în general. Așa că, la repezeală, i-am încropit și eu unul. Ulterior, l-am mai cârpit pe ici, pe colo, și l-am postat, fără a avea, însă, pretenția că textul ar avea mare valoare literară. Este un mod de a protesta împotriva infantilității și inutilității unor astfel de mesaje. Datul mai departe nu rezolvă nimic. Mulțumesc pentru lectură!

Maestre Alberto, dacă te așteptai să râzi până la un acces de tuse, asta e! Nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor. Te ameninț, în curând, cu o proză scurtă, serioasă. După care mă las. Cu amiciție și mulțumiri pentru trecere,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !