Comentariile membrilor:

 =  din rai cu xeroxul
Mihai Cucereavii
[21.Mar.06 15:09]
ieri seara
am băut cu amicii când
m-am trezit eram deja în
rai în haine albe
sclipitoare îngerul
făcând pomană m-a
servit cu moare cafea și
mană iar în grădină
fetele rupând crengile
propuneau băieților
mere din pomul doldora
de rod al cunoașterii șarpele
era de nevăzut ascuns
după tulpină cu un
xerox în mână cu codița
între picioare ca adam în
baie eva îi freca capul după
ce și-au spălat păcatul
au fost îmbrăcați de îngeri în
combinezoane noi de
piele îmbarcați pe zmeul de
foc și trimiși în surghiun pe
pământ să facă copii…
la xerox
azi dimineața am
pus piciorul pe pământ
am raportat misiunea
decurge cu success
am făcut primele xero-
copii eva e la maternitate.

Succese!

 =  7
hose pablo
[21.Mar.06 23:41]
mihail, iti multumesc frumos pentru acest semn dar mai ales, pentru ca l-ai afisat cu dedicatie. ma simt de-a dreptul onorat.

 =  pt ca esti tu
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
te prind mai bine astfel de texte tinere Hose, sincere, fara influente, naturale. Drept pentru care, aici, las un semn de apreciere.

 =  lumea este întreagă
Mihai Tita
[22.Mar.06 10:24]
bunica mea este martora a lui Iehova :)

ok, rai ca rai, dar cred ca ai exagerat cu inocenta si ai uitat sa ne spui ceva.. ce vroiai sa spui defapt?
paote ca nu e asa, dar eu vad un rai materialist [in prima strofa] si unul pur [in ultima strofa], ceea ce imi place, fiindca atunci strofa din mijloc ataca binele nostru, asa-zisa pace, ataca omul care se mananca intr-o complacere scarboasa.. sa ne aducem aminte de bunatate, de faptul ca suntem oameni pentru a fi minunati si nu rai [suna a liturghie, dar asa e!] :) vorbesc prostii? :)

te citesc,
numai bine

 =  Hmm
Andu Moldovean
[22.Mar.06 16:09]
Un text ciudat rau de tot, iertata sa-mi fie exprimarea poate neclara, dar asa-i si textul. Chiar as fi interesat cine a avut parerea ca este un text de "recomandat"... mie sincer, mi se pare o schita de incercare, nici macar o incercare intreaga, de a scrie ceva care sa poarte un astfel de titlu. Ma rog, putem pune orice titlu vrem, in curand probabil vom asista la poeme semnate Hose care se vor numi "-Dumnezeu-" sau "-Iisus Hristos-" (cred ca a si scris, nu-s sigur) si in care vom citi ceva despre Sociu sau nu, la alegerea lui.
LAsand insa asta la o parte, mie textul asta nu mi-a spus nimic... CANADA, vorba portughezilor cand au descoperit canada, adica "aici nu e nimic".
Si sigur, cel mai greu e sa vorbesti despre nimic (ceea ce aberant incerc eu aici) si mai greu e sa explici nimicul, daca nu e vidul primordial... despre asta as mai fi in stare sa scriu doua-trei cuvinte, acolo.
Bobadil.

 =  Canada
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Andule, numele Canada nu are nici o treaba cu portughezii ci cu indienii...s-ai mai verificat sa vezi cata cultura generala am..hehe

 =  unde nu este durere, nici întristare, nici suspin...
dan mihuț
[22.Mar.06 22:03]
mă pot întreba de ce hose scrie din ce în ce mai prost?! poate încearcă să schimbe ceva și nu reușește, poate prea i s-a căutat în coarne... cine știe, poate are cineva un răspuns dacă nu el! pot spune doar că poemul ăsta îmi pare total eșuat. mă bucur doar că hose a găsit edenul sau măcar o stare paradisiacă, dar sunt sigur că nu asta voia să ne spună.

 =  poate nu-i chiar Rai
eugen pohontu
[23.Mar.06 14:04]
din pacate textul este dezamagitor(mergea la atelier?!) cu toate ca eu cred in "harul" lui Hose, are timp sa-si caute vadul, poate va curge "adevarat".
Cam dur Bodabil; Mai lasa-i o portita...poate e doar ciudat (si nu stie ca "nimicul" nu e poezie:)!
Hose are un fel de "candoare" pe care n-o mai gasesti usor in timpurile noastre, hai sa-i dam ... o sansa!

 =  hose cu rai
eugen pohontu
[23.Mar.06 14:50]
... sorry, Bobadil (ce zici de Bob - abil?:))
Eugen

 =  8
hose pablo
[23.Mar.06 14:51]
va multumesc foarte frumos pe toti, imi pare rau ca sunt retinut in a raspunde, insa evit sa starnesc polemici. uneori ma simt aiurea cand cineva e prea dur in comentarii, alteori imi sunteti dragi cu totii.
numai bine tuturor.

 =  Hose,
Mihai Cucereavii
[23.Mar.06 15:15]
nu lăsa aripile, înfurie-te și ștergele nasul. :)

 =  *
Mihai Cucereavii
[24.Mar.06 07:36]
...cu o poezie bună.
Succese!

 =  parere
Enache Ionut Laurentiu
[24.Mar.06 16:22]
ceea ce scrie hose mi se pare comercial, adica un produs de marketing. hose a fost atat de laudat si instelat si recomandat, incat toti asteapta din partea lui rasturnarea bazelor poeziei. asa se intampla, nu de fiecare data feed-back-ul e pozitiv, publicul se arata nemultumit atunci cand ceva este "impus", sa nu zis "bagat pe gat cu forta". hei, e doar parerea mea, hose nu vreau sa se supere pe mine, dar asa vad situatia. sunt subiectiv.
nu zic acum ca incepe sa scrie mai slab, el scrie la fel, perceptia publicului e diferita, dupa cateva poezii care urmeaza acelasi tipar, apar fisuri. cred ca cei care te-au propulsat sunt in mare vinovati de o viitoare cadere libera.. si te asigur ca ei nu vor fi de fata sa te prinda.

 =  Raiul - iad
Nicoleta Iuhoș
[27.Mar.06 17:09]
Sincer, senzația mea e că poemul e neterminat. Apoi, se vorbește despre rai însă tocmai că autorul nu pare deloc fericit - așa cum se presupune că ești când ajungi acolo - "dacă binele mânca din carnea mea
și pacea îmi tăia trupul". E de fapt o tortură care pentru alții e beatitudine. Sau mă înșel?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !