Comentariile membrilor:

 =  jurnal
emilian pal
[18.Mar.06 01:30]
iata inima iata carne iata creier iata puls. In ochii cuiva devii reala. Numai bine

 =  draga li
Enache Ionut Laurentiu
[18.Mar.06 01:37]


nu e vremea să mor
și asta îi încurcă cel mai tare
iată inimă iată carne iată creier iată puls


nu spun nimic, las imaginea sa vorbeasca.

 =  chiar nu se poate si altceva?
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
la tine chiar nu se poate poezie fara piele, carne, retina, frunte, sange, gura, celula, unghii, pleoape, piept, creier, etc, etc?
Parca am fi la ora de disectie a broastei. Chiar nu se poate text fara acest ghiveci de organe? Chiar trebuie ca fiecare poezie sa fie un laborator carnal si epitete pline de filtre si urina? Oare chiar exista o impotenta literara, un blocaj mental, o falie patologica, o boala grava din care nu se poate iesi?
Cuvintele exprima o stare de spirit nu?

 =  ai o părere, dar o repeți deja agasant
Corneliu Traian Atanasiu
[18.Mar.06 08:20]

Alina este într-o perioadă în care a ales o manieră și o anume recuzită. Vorbește de starea ei de derută ca despre o durere viscerală resimțită în fiecare celulă, ca despre o agresiune exercitată brutal asupra unui trup măcelărit fără scrupul. I se potrivește, o face bine și expresiv. S-ar putea să devină cu timpul manierism.

Dumneata, domnule Caragea, pari însă să fii închițit o broască rîioasă și o regurgitezi inestetic. Dacă ai ceva personal cu Alina, tranșează conflictul altundeva, cu eleganță, bărbătește.


 =  telegrafic
Alina Livia Lazăr
[18.Mar.06 11:03]

Emilian: numai bine.

Ionuț: las-o, da.

Caragea: îhîm.

Corneliu: geneză în celulă

mulțumesc


li

 =  iham
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Cornel Traian Atanasiu, atentie mare, eu tratez textul si imi exprim opinia referitor la text. O fac in functie de cum vad si simt eu acest lucru, este parerea mea si nu-ti da dumitale nici un drept sa spui inghit broaste raioase si le regurgitez, nu de alta dar esti cam offtopic. Garantez ca Alina Lazar va beneficia in continuare de comentarii sincere, sper ca si apreciative, cand va schimba un pic registrul. Numai bine.

 =  mda
Enache Ionut Laurentiu
[18.Mar.06 15:15]
caragea, din pacate, cu fiecare comentariu de acest gen, stima mea pentru tine dispare in ceata.
demonstrezi ca esti un copil care trage colega de banca de par fiindca nu i-a dat la mate sa scrie tema. e evident Ionut, nu vezi ca nimeni nu ia in serios comentariile tale ?
daca tot suntem pe un atelier literar.
scuze alina de off-topic.

 =  Alina Lazar
Stanica Ilie Viorel
[18.Mar.06 21:09]
n-am citit textelea alea...repetitive...o fi vreun ciclu de idei
din acest text eu simt cum marginile noastre se rup si refularea reiese din plin...mi se pare un text reusit, bun...dincolo de retinerea incadrarii la "personale"...poezie, mai poezie decat multe texte citite azi si afisate drept poezie...

daca e sa fim manipulati, macar sa nu fim trecuti pe lista persoanelor disparute...asa e alina, felicitarile mele pentru text

 =  Viorel,
Alina Livia Lazăr
[21.Mar.06 14:42]

desigur că fiecare are micile lui obsesii. lucruri pe care e posibil să le repete, involuntar, pentru că s-au lipit de el sau pentru că i se potrivesc. cred despre asta era vorba. în orice caz, sunt în acest atelier tocmai pentru a vedea toate astea. Mulțumesc.

li
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !