Comentariile membrilor:

 =  scuze
Maria Tirenescu
[27.Aug.07 19:16]
Autorul "Grădinii Zen", poetul Șerban Codrin, mi-a făcut observația că nu am respectat caracterele literelor din textul original și aranjarea în pagină. Și eu am fost foarte nedumerită și supărată în momentul în care am văzut cum s-a înscris. Dar, nici acum nu am nivelul necesar pentru a înscrie literele italice și pe cele bolduite. Iar spațiile sunt reduse de modul de a lua un text de pe un document Word . Aici, nu e vina mea.

Mi-am exprimat această nedumerire într-um mesaj pe care i l-am trimis Magdalenei Dale. Dar nu am primit niciun răspuns care să mă lămurească mai bine decât această organizare a site-ului. Păcat de munca pe care am făcut-o, de timpul în care am scris un text de asemenea întindere, dacă în ochii cititorilor și al autorului eu trec drept o nepricepută, drept o inconștientă, o falsificatoare a adevărului. Am avut cele mai bune intenții scriind textul. Se pare că, ceea ce trebuia să fie o mare bucurie a devenit o mare greșeală!

Îmi pare foarte rău că nu pot modifica nici acum. Altfel, nivelul pe care îl am îmi este suficient, din moment ce pot posta comentarii și texte care apar imediat pe site. Mai mult decât atât nici nu ar trebui să îmi doresc.

Îmi cer scuze autorului, dar și cititorilor care, din greșeală, citesc această pagină!

Cu prietenie, Maria
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !