Comentariile membrilor:

 =  frumos. nivel
Eugenia Reiter
[05.Oct.05 12:16]
alo?
nu, nu v-am urmarit, doar v-am citit
sigur?
sigur
bine... hai ca inchid. pa. aaa... vezi ca ai nivel 100. meriti
aaaa? ce?
nimic, lasa. pa

 =  E... o alta, poveste!
Ovidiu M Cobalcescu
[05.Oct.05 14:49]
Un text ce atrage atentia, care curge, purtandu-ne iremediabil... la concluziile scriitorului! In anumite pasaje, apare cam prea usor posibilitatea de a te deruta in demersul urmaririi firului!
Mie insa, mi-a placut... felul in care se exprima personajele tale! Cocoșismele din finalul textului, desi cam prea usor previzibile, fac totusi deliciul povestii, deci al unei lecturi... destul de lungi!

Chiar daca senzatia mea de final, este ca totul a fost scris din fuga cea mare, ca personajele ar merita dreptul la exprimari mai adanc personalizate, in special Elvira, am apreciat ideea si firul, alaturi de mesajul... sacrificiilor!

 =  Adrian
Vlad Catalin
[05.Oct.05 21:37]
O combinatie frumoasa, o similitudine directa intre jocul de sah si viata de toate zilele. Ai lucrat bine pe un text lung si ai reusit sa atragi atentia cititorilor de proza asupra lui. Imi permit un sfat: posteaza in capitole. Usureaza cititul direct pe monitor.

Un start promitator.

La recitire,
st

 =  Uimire...
Buzatu Adrian
[06.Oct.05 15:18]
Trebuie sa recunosc faptul ca nu ma asteptam la aceste reactii. Dar pe de alta parte nu ma asteptam nici la text, caci cu o zi inainte de a-l scrie nu aveam nici cea mai mica idee despre el. Ideea mi-a venit, pur si simplu, intr-o dimineata si nu m-a lasat sa trec peste ea. A fost singurul text pe care l-am terminat in aceeasi zi in care l-am si inceput, in patru ore, sa fiu mai exact, patru ore de scris neintrerupt.

Va multumesc... si mai astept reactiile voastre si la alte texte, mai ales cele in proza.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !