Comentariile membrilor:

 =  Drumul lung al intoarcerii Acasa
razvan rachieriu
[18.Jan.22 08:48]
Traiectoriile destinale ale tuturor oamenilor au ca destinație finală divinul, care reprezintă “drumul lung al întoarcerii Acasă”, căci de acolo provenim şi acolo ne îndreptăm şi când Acasă ne-ar primi cu o iubire divină şi necondiționată, vom trăi alături de divinități pe Noul Pământ.

 =  Domnule Rachieru,
nicolae tomescu
[18.Jan.22 14:21]

Am citit cu atenție com. dv.
Cred că nu același lucru l-ați făcut cu scurtul meu text în care este vorba despre câinele Leu și, în introducere, despre celebrul, de acum, câine Hachiko. Am căutat să intru în sufletul și gândirea câinelui Leu, așa cum înaintea mea a făcut-o marele Jack London în Chemarea străbunilor și Colț Alb

Oricum, vă mulțumesc pentru prezența pe această pagină

 =  Emotionanta poveste
Viorel Darie
[21.Jun.22 15:56]
Cât de mult se atașează un biet animal de un om care-i oferă atenție, prietenie, de care are atâta nevoie!

Oare un om ar putea să fie la înălțimea acestui biet câine, să fie trup și suflet pentru cineva, să aștepte aproape o viață un stăpân dispărut?

Spuneți-mi, cine a creat dragostea, atașamentul, dedicația pentru ființa dragă ?

Cu stimă,

Viorel Darie

 =  Domnule Darie
nicolae tomescu
[22.Jun.22 16:32]
la întrebarea Spuneți-mi, cine a creat dragostea, atașamentul, dedicația pentru ființa dragă ? răspunsul a fost dat, cred, de marii oameni din trecut care au pus bazele unor științe sau le-au dezvoltat, printre care Isac Newton care spune că „Dumnezeu este ființă veșnică infinită și perfectă”; Blaise Pascal care abandonează studiul fizicii și matematicii și se dedică teologiei; Louis Pasteor care spunea „cu cât studiez mai mult natura sunt mai uimit de lucrarea Creatorului”. Și mulți alții
Și în zilele nostre savantul român C.D.Dulcan folosindu-se de metodele științei moderne, în lucrarea Inteligența materiei, dovedește existența aceluiași Creator. Deci El le-a creat pe toate.
Subiectul este foarte vast și nu poate fi condensat în doar câteva fraze.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !