Comentariile membrilor:

+ e bine
Ottilia Ardeleanu
[14.Jan.21 06:02]
când îți începi dimineața cu o poezie delicată asemenea fulgilor de nea, deși sub metafora caldă a fericirii se află sensuri apocaliptice. Îmbinarea acestu acum, acestui real, acestei decolorări cu un soi de fericire din necesitate este de o solemnitate copleșitoare.
Chiar frumoasă această manta de fulgi care acoperă boala timpurilor actuale!

 =  acum
Costin Tanasescu Stefanesti
[14.Jan.21 14:52]
Îți mulțumesc, Ottilia. Mă bucur că ți-a plăcut. Mulțumesc, de asemenea, celui, celei, celor care au recomandat textul. Zi cu pace tuturor!

 =  Decolorarea și irizațiile
razvan rachieriu
[14.Jan.21 15:55]
Ternul, anostul, insipidul și vetustul ne „decolorează” iridescențele existențiale, în timp ce „fericirea”, beatificul și bucuria dau eufonii, irizații ființiale și perspective stenice asupra vieții.

 =  de-ți zic
Ștefan Petrea
[15.Jan.21 14:06]
Maestre, pe drept îți zic...

Un poem ca atingerea fascinantă
a unui fulg de nea, purtând peceți
de poezie pură, fără chemări de adaos,
simplu și halucinant...

Citindu-te, prin mine trec
fantomele poeților mari...

 =  Costin
Claudiu Tosa
[17.Jan.21 03:04]
Mă bucur să te redescopăr, la fel și totuși diferit, într-o manieră ușor ludică și în același timp cu un discurs mai nuanțat și finaluri foarte reușite, care încorporează o nostalgie inerentă printr-un soi de asumare a realității. Ca persoană care te-a mai citit și care o face din nou după foarte mult timp pot să spun că în prima strofă am avut senzația că îl citesc pe un Costin de mai de demult, de dinaintea anului 2008, iar în următoarele două am simțit un glas care transmite căldură, maturitate și introspecție. Mărturisesc că mă prind foarte mult ultimele 2 strofe și-mi plac, trezindu-mi pe deasupra și niște amintiri. La mulți ani și toate cele bune.

 =  Claudiu,
Costin Tanasescu Stefanesti
[18.Jan.21 12:53]
La mulți ani și ție! M-ai prins, într-adevăr, nu am mai scris de mult cu o asemenea poftă și se pare că totul a intrat bine în text. Uneori iese alteori nu...Îți mulțumesc pentru căldura cuvintelor, prind bine, mai ales în aceste vremuri... Sănătate și putere îți doresc.

 =  .
Costin Tanasescu Stefanesti
[18.Jan.21 13:00]
Răzvan, nu numai ce e rău decolorează. Îți mulțumesc pentru timp și cuvinte.
Ștefan, uneori nu e rău să fii bântuit, nu? Sper să ieși cu bine din asta. Lăsând gluma la o parte, îți mulțumesc pentru semn mi-a dat o stare bună.
Numai bine vă doresc amândurora.

 =  cât de utili ne face fericirea
Cătălin Al DOAMNEI
[03.Mar.21 15:26]
,,ca din rochii purtate în anii bulimici", sincer nu înțeleg comparația cu femininul.Un vers frumos este cel menționat, când e vorba despre o fericire trăită indefinit.

+ Poem despre Costin
Mădălina Maroga
[12.Mar.21 09:39]
Bună dimineața, Costin, dragul meu poet drag!

Da, știu aici, la rubrica aceasta, trebuie să mă rapotez la text, la poem...
Însă, înainte de a face acest lucru, vreau să îmi exprim imensa bucurie de a te reîntâlni aici, în lumea noastră, unde am locuit împreună, o perioadă care pentru mine a fost minunată, a fost locul unde am cresct, am învățat să citesc, să ascult, să scriu și să trăiesc cu adevărat momente unice, alături de oameni talentați și frumoși precum ești tu.
Tu - ca prieten și coleg de "suferință", colegul meu de clasă, în clasa agoniei, ești și vei rămâne printre scriitori mei preferați.
Acum - așa cum intitulezi titlul poemului, te-am regăsit intr-o impostază unică, înr-o clipă în care, îmi dai o peliculă a unui film, în care iubirea apare "în culorile ninsorilor apocaliptice", îți împrumut rochia asta veche și confirm faptul că -
'suntem de găsit
exact în locurile unde trebuie să fim".
Finalul acestui poem, mă face să te țin de mână, să fac ceva, să împiedic decolorarea rufelor... a acestor trăiri netrăite dar simțite... acum!
Cu bucuria regăsirii, te salut și las un semn pentru poem, să fie lumină ... acum!

Madim

 =  back in the future
Costin Tanasescu Stefanesti
[13.Mar.21 12:03]
Madi, câte nostalgii mi-ai stârnit cu acest comentariu viu, plin de căldură sufletească. Din păcate frumoasele și efervescentele vremuri pe care le-am trăit în această comunitate nu se vor mai întoarce și mi se pare oarecum firesc să fie așa dacă privim la ceea ce se întâmplă cu lumea. Eu îți mulțumesc pentru cuvinte, pentru aprecieri și pentru lumină. Mă bucur mult că ți-a plăcut textul. Vreau să te asigur că sentimentele mele pentru tine și pentru ceea ce scrii sunt reciproce. Zi frumoasă!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !