Comentariile membrilor:

+ Felicitări, Teo,
Ottilia Ardeleanu
[08.Jan.21 17:57]
cred că acest volum este scris in memoriam tatăl tău cu care ai o legătură sufletească și poetică de netăgăduit. Au o tristețe plină de încelepciune acest fel de poezii. Aș putea reda aici o serie de metafore ca strângeri de inimă, dar prefer să las totul intact ca pe o tăcere ce nu poate fi tulburată în niciun fel, din respect!

Drum luminos cărții tale către public!

+ Două dureri în aceeași rană
nicolae tomescu
[08.Jan.21 21:46]
Drum bun frumoaselor versuri prinse între coperți

+ Felicitări!
Iulia Elize
[08.Jan.21 22:13]
Drum bun, cărților cu dăruire! Felicitările mele sincere pentru această carte și mult spor și la următoarele! Sunteți un autor extrem de prolific și de dăruit muncii!

 =  stimat domn,
Ștefan Petrea
[09.Jan.21 14:03]
bucuria dumitale e și bucuria noastră...

De-a lungul timpului l-am citit cu deosebită plăcere pe Teodor Dume...

Iaca, la astfel de ceas parcă aș jindui și eu s-am de dat lumină...


 =  se cuvine a mulțumi oaspeților...
Teodor Dume
[09.Jan.21 14:11]
mulțumesc în primul rând editorului care a răspuns rugăminții mele de a posta coperta cărții !

Ottilia Ardeleanu,
da, în marea majoritate a textelor mele veți găsi numelor acelora fără de care nu aș fi existat: mama, tata, față de care am o mare vină dar și o datorie morală pentru că la înmormântarea lor Dumnezeu așa a făcut să fiu departe de ei și de casă. Pe Dumnezeu, deși îmi este dator cu un răspuns, îl port cu mine peste tot, iar textele mele nu au tărie fără vrerea Lui.
Adevărata carte dedicată părinților mei, în semn de mulțumire și de iertare pentru că nu am putut fi lângă ei în ultima lor clipă de viață pe pământ, va fo o antologie în care voi include cea mai serioasă colecție de texte dedicate lor.
Antologia va apare la o editură din Franța, mai precis Stellamaris, în decursul acestui an, iar ediția în limba română va apare la o editură din România în doar câteva luni. Antologia se va numi: Ultima noapte cu tata...
Îți mulțumesc, Ottilia pentru gândul tău bun, sincer și fără urmă de umbre ale răului!

Nicolae Tomescu,
mulțumesc pentru sinceritatea din cuvinte care sunt sigur că nu face parte dintr-un scenariu atribuit gestului de prietenie!.
Și, DA!. Între coperțile cărții sunt versuri care ating coardele sensibile ale sufletelor acelora care va avea posibilitatea să deschidă cartea.
Cu toată sinceritatea!

Iulia Elize,
un prieten drag sufletului meu!.
Sunt prolific și dăruit clipelor pe care le mai am de trăit din viața asta pentru că vreau să las în urma mea ceva folositor generaților care vin. Ceva ce le va aduce aminte că sunt oameni cu suflet și nu roboți teleghidați.
Îți mulțumesc pentru sinceritatea de care dai dovadă la fiecare semnal de apariție a unei cărți semnate teodor dume!

Mulțumesc și acelora, (poate prieteni sau mai puțini prieteni), care stau în umbră și privesc. Nu știu ce poate fi în gândul lor, dar îi asigur că eu îi iubesc deopotrivă!.

Cu sinceritate,
același,
teodor dume,

 =  o așchie de lumină și de la Ștefan Petrea...
Teodor Dume
[09.Jan.21 14:22]
Ștefan Petrea,
când elaboram răspunsurile pentru comentariile anterioare mi-a apărut și intervenția ta. Da, ce pot să spun decât că am un oaspete drag, un om deosebit care lasă în urmă un gest de apreciere venit din suflet.

Mulțumesc pentru asta!.
același,
teodor dume,

+ Felicitari!
Victor Țarină
[09.Jan.21 17:18]
La multi ani,Teo, tie si cartilor tale care sunt, fiecare, o parte din sufletul tau! Poeziile tale dor mai putin cand il ai ca tovaras de drum pe Insusi Dumnezeu.Aprind si eu o stea in semn de apreciere.

 =  Mulțumesc, Victir Țarină...
Teodor Dume
[11.Jan.21 05:47]
pentru popas si lumina dăruită care va călăuzi zborul cărții mele inspre lumea iubitorilor de frumos!
Mereu acelaşi
t.dume

 =  Felicitări
adrian rentea
[13.Jan.21 11:43]
cu siguranță va bucura sufletele cititorilor. sper să se regăsească și pe rafturile din urbea mea. îmi permit totuși, fie-mi cu iertare, să sesizez o scăpare: sufletele acelora care o vor deschide. numai bine!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !