Comentariile membrilor:

+ adevar-fereastra
Carmen Sorescu
[07.Oct.20 15:33]
Adevărul tău zace în mine ca o fereastră nouă, asta chiar e frumos. Probabil că înger alb, acest alb e surplus, de obicei asta e imaginea comună a îngerilor, dar mai ales îmi place că el cerșește de la oamenii slabi și nu puternici... Praful înflorește cancerigen, m-aș fi așteptat mucegaiul să facă asta, pe umerii trecătorilor, indubitabil interesant. Aș zice un poem minimalist cu un final la aprecierea fiecărui cititor. Stea.

 =  Adevărurile deschid portaluri
razvan rachieriu
[07.Oct.20 16:39]
„Adevărurile” deschid portaluri înspre apodictic, „ferestre” înspre imanența omului și a realității și destramă zidurile din noi înșine ridicate de condiționările vetuste.
„Supraviețuirea” își are aria existențială dedesubtul arealului adaptabilității, una este măcinată de întrebări, neîncrederi și îndoieli, alta prezervă stima de sine, reușitele și certitudinile existențiale.

 =  Mulțumesc de stea și citire
Irina Lazar
[08.Oct.20 10:59]
Mulțumesc, Carmen, pentru stea. Îmi place decriptarea în stil personal a ceea ce am scris. Te mai aștept. :)

Mulțumes, Răzvan. Ești printre cititorii mei fideli.

 =  ...
Claudiu Tosa
[14.Oct.20 01:16]
Textul l-am perceput exact ca pe niste personale. O reflectie confesiva de jurnal al carei final imi place si care lasa finalul liber pentru interpretare. (As face cumva sa scap de al doilea *care* din prima parte). Cat priveste afirmatia potrivit careia textul de fata ar fi minimalist, cred ca e o exagerare.

 =  errata
Claudiu Tosa
[14.Oct.20 01:17]
*al carei final imi place, acesta lasand loc liber pentru interpretare.

 =  colaps
Irina Lazar
[16.Oct.20 16:57]
Claudiu, e un text din care am tot tăiat și care a ajuns așa...desigur într-o formă de care sunt parțial mulțumită. Mersi de trecere. :) Colaps și personale :)
PS Bine că nu mai ești Stoica Dan, suna prea...neutru.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !