Comentariile membrilor:

 =  Iulia
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Felicitari si multa bafta!

 =  Re,
Iulia Elize
[12.Sep.20 12:14]
Mulțumesc, Dan! E lucrul cel bunuț al mâinilor mele, de aceea sunt foarte fericită!!!! Cred că fiecare carte îți dă, la un moment dat impresia asta... Impresie, zic eu, că ar fi comună. (Mulți o trăiesc.)

Când o să postezi bucățica de proză? :)) ...Sunt extrem de obosită, acum, după tot acest efort, dar eu spun că a meritat...

+ Sincere felicitări, Iulia!
Daniela Luminita Teleoaca
[12.Sep.20 14:20]
Mă bucur mult pentru aceasta noua carte a ta! Îți doresc sa ai cititori pe măsura talentului tau!

Aștept cu nerăbdare să citesc!


Cu toată admirația, D.

 =  Re,
Iulia Elize
[12.Sep.20 15:11]
Mulțumesc, Daniela! Pentru steluță, e galbenă și foarte drăguță, dar și pentru cuvintele foarte frumoase! Îți trimit cartea, cu tot dragul, e o carte amplă, de patru sute și ceva de pagini, am corectat ca zăluda, de două luni de zile, și parcă tot nu e destul... (Cred că mai am vreo două-trei greșeli. Dar textul e mare și mă iert.)

Dane, aș fi vrut să îți spun că, dacă vrei, îți expediez și ție cartea, să îmi lași, dacă dorești o adresă, pe e-mail. (Caut, de ce nu, și găsesc cititori valoroși și viitori scriitori de proză, care chiar se apucă, foarte serios de scris.)

Cu toată prietenia din lume,

Iulia


 =  = cu considerație! =
Iulia Elize
[21.Sep.20 23:02]
Mulțumesc din suflet editorilor, pentru recomandarea articolului!

+ Felicit[ri
nicolae tomescu
[23.Sep.20 09:38]
Nu doar titlul, ce mi se pare plin de semnificații, dar și coperta ce reprezintă o pictură celebră, te îndeamnă a deschide cartea și a te cufunda în gândurile autoarei, atât de frumos exprimate în scurtul fragment oferit în textul de mai sus.
Felicitări autoarei și viață lungă operei sale

 =  = Felicitările au fost primite, cu drag =
Iulia Elize
[23.Sep.20 14:30]
Mulțumesc mult, domnule Tomescu! Vă mai aștept, ca de fiecare dată, să treceți! E o carte la care țin, în mod deosebit, deși planuri ar mai exista, în acest domeniu, al literaturii...

Eu zic să ne mai revedem și cu alte ocazii literare! (De pildă, o să încerc să mai depun, aici, fragmente de proză, dar și poezii, și să fiu mai stoică.)


Cu respect, și cu multă considerație, Iulia Elize
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !