Comentariile membrilor:

 =  ...
Marinescu Victor
[02.Aug.18 09:22]
am trecut. mi-a placut. si am sa citesc cu placere romanul ala!

zi faina!

 =  Eeei, e bine să știi...
Daniela Luminita Teleoaca
[02.Aug.18 13:31]
.. că mai trece lumea, mai ales din aia bună!!!! Mulțumesc pt susținere, pt faptul că rămâi cititor de al meu... off, fir-ar să fie, voi scrie și eu în pofida timpului (aserțiune polisemantică!). Și sunt destul de sigură că o voi face... pt că e (inclusiv / mai ales) o nevoie lăuntrică acerbă și, cum sunt suficient de egoistă, voi vrea să mă... menajez!, așadar, în mod cert o voi face!

Zi frumoasă, D.

+ Pe malul mării
Irina Lazar
[02.Aug.18 13:34]
Ce peisaj fain și ce pescăruși morți de foame, și ce mare absență! :) Un fapt banal care stârnește un vârtej de semnificații majore. O stea pentru coerență și pentru pescăruși :)

 =  Un fapt banal peste care....
Daniela Luminita Teleoaca
[02.Aug.18 15:18]
cineva obișnuit să facă... "concesii" - asta poate pt că el însuși, pus într-o situație similară, la fel ar reacționa (fără minima problematizare / autoculpabilizare!) - ar trece cu nonșalanță maximă... Ba dimpotrivă, un comportament "soniesc" ar fi receptat drept exagerat, poate copilăresc, poate nebunesc (i.e. ... sonat!!), poate expresie a unui răsfăț căruia nu se cuvine să-i acorzi prea mult credit. De fapt, ce,... a murit cineva? Nici măcar n-a strănutat, nici măcar aspirină n-a trebuit să ia!! Deci, și data viitoare la fel vom proceda! Cât despre "marea absență", ăsta este modul specific prin care unii se fac... "prezenți"... Iar pescărușii sunt hămesiți în continuare... Pt că e doar nisip!!


Mulțumesc foarte frumos pentru... Prezență!!!

Cu prietenie, D.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !