Comentariile membrilor:

+ de secănhend!
enea gela
[04.Oct.17 19:55]
M-a umplut de tristețe poezia dumneavoastră, a venit așa, ca o spunere în șoaptă, peste melancolia lui octombrie. Dacă am avea o zi fără mâine și am ști asta, pesemne ne-am trăi-o mult mai atent! Nu neapărat stilistica textului m-a cucerit, cât felul cum ați regizat realitatea în care trăim, inserția virtualului în conștiința fiecăruia dintre noi. Stea!

 =  Hazardul și liberul arbitru
razvan rachieriu
[08.Oct.17 11:31]
’’Tot ceea ce ni s-a întâmplat’’ nu stă sub semnul hazardului, ci al liberului arbitru ce ne oferă libertatea de a alege dintre mai multe oportunități, iar cei care au optat pentru vocația lirică, poeții, ’’plonjează’’ în ’’cuvinte’’ cărora imaginația le creează conexiuni de sensuri, o viață de ’’second hand’’ are nevoie de ’’ajutorul’’ noului proaspăt și nealterat.

 =  răspuns
Valeriu D.G. Barbu
[10.Oct.17 10:54]
mulțumesc oameni buni,speșăli Gela, Răzvan și, desigur, editorului
(am scris anume fonetic secănhendul!) în rest, poate că azi aș scrie altfel textul ăsta, mai concentrat

 =  Valeriu
Gabriel Nicolae Mihăilă
[10.Oct.17 11:59]
Înțeleg despre facebook că ar fi un intrument de tortură. Nimic mai adevărat. Câteva gheare să rupă zidul neputințelor încurajat de iluzii sunt cel mai sănătos medicament. Îmi place felul în care ajunge să curgă în strofa 3. Poate aș condensa puțin anumite aspecte. Salut mesajul pe care îl transmiți și las un semn de lectură.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !