Comentariile membrilor:

 =  jurnal
Ioana Geier
[04.Jan.17 10:43]
O fila de jurnal incitanta, scrisa intr-un stil echilibrat, ca pentru un segment cat mai mare de cititori. Observ o buna coordonare e elementelor ce contituie intregul:atmosfera, personaje cu voci distincte, tangenta cu elemente de valoare inalta(inaintasii zborului), impact psihico-emotional etc...
Sper sa continui, deoarece esti inzestrat cu talentul naratiunii, iar zona forte unde poti puncta-lumea maritima-ofera sanse nebanuite, daca stii sa profiti de aceasta favoare.

Bafta!
LG,

Joana

 =  Ai! Joana...
Dorel Neacsu
[04.Jan.17 18:17]
Jurnalul ăsta are deja multe pagini... M-am gândit dacă are loc pe-aici. După ce am făcut click pe "Trimite text", mi-a părut fără sens. Am căutat jumătate de zi explicație pentru faptă. Am găsit nu una, ci două. A doua ar fi că nu am scris prea multe la rubrica "biografie", așadar, textul ar fi o intenție în direcția aia.
Acum: mă înclin, ce ai spus tu este frumos și o măsură poate prea pozitiv. Și complicat. Încă nu sunt dumirit ce este poezie.ro, afară de un loc plin de contradicții. După judecata mea, filele din jurnalul acesta, vorbind despre lucruri atât de mărunte, ar trebui ținute în sertar. Să lăsăm spațiul acesta liber, pentru proza și poezia de adevărată valoare, pe care o tot așteptăm. Să exersăm, zic, doar strictul necesar, cu zgârcenie, cu smerenie.

Lumea din care, prin grație divină, fac parte nu diferă de nicio altă lume. Semne sunt peste tot.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !