Comentariile membrilor:

 =  amice,
Ștefan Petrea
[22.Mar.16 07:06]
finalul e ridicol...

Nu inteleg lectia ce vrei sa ne-o dai...

Ca stii suficienta farmacie?...

Deja sunt in coma medicamentoasa ... :)

 =  Da
Gabriel Nicolae Mihăilă
[22.Mar.16 07:41]
În legatură cu atacul la persoană pe care încerci să îl realizezi mai sus nu am să spun mare lucru. Ar trebui să te respecți mai mult. Eleganța nu poate fi cumparată nici prin bani nici prin puncte de suspensie aruncate dupa non-sensuri, ci doar prin educație. Să ai o zi bună.

 =  educat needucat care e rostul?
Oancea Sorin
[22.Mar.16 17:54]
numb de U2 poate că sună mai bine. Fără să am vreo legătură de niciun fel cu ante-comentatorul, care-i ideea cu rugăciunea și sedativele? Presupun că atunci când cititorul le înșiră se evidențiază insuficiența sau durerea?
cred că-s mulți care ar da skip.
dacă se percepe întrebarea aș fi curios, respectând stilul poetic pe care-l abordați, dacă e vreo intenție lucidă sau e doar impuls.
Sigur îmi plac și găsesc un rost în inovațiile în textura lirică, "poezia" de față încă e călâie.
Sau plecând de la titlu:chinul, credința, suferința, eternitatea?
e aici un eu halucinant colectiv destul de coerent.
A se citi drept formă de respect nu de insultă!

 =  Oancea Sorin
Gabriel Nicolae Mihăilă
[22.Mar.16 22:37]
Însăși acțiunea de a pune pe autor în postura de a își explica propriul text omoară polisemantismul specific creației literare și ne întoarce la manualele școalare cu idei fixe. Îți mulțumesc pentru vizită și observații. Să ai o seară bună.

 =  Lista lui Gabriel
marin badea
[23.Mar.16 07:31]
Foarte multe benzodiazepine, în condițiile în care frica îmbracă forme variate, uneori paroxistice.
Nu văd, în schimb, Amitriptilina, triciclicul pentru fetele tinere cuprinse de melancoliile vârstei.
Nu văd Coaxilul, iar aici ar fi fost indicat să vii și cu rețete, dar și cu modul de administrare, nu de alta, dar multă lume ți-ar fi mulțumit, măcar în gând, măcar virtual.
Nu văd Haloperidolul, când formele moderne de stress, inclusiv traumatic, sunt la ordinea zilei.
Nu văd Risperidona, nu văd Thorazina, dar mai ales sfatul că se ingurgitează cu vodka, de preferință Finlandia, minim 300 ml, minim 20 de pastile cu dozaj maxim.
Și mai ales nu văd Olanzapina, măcar să știm cu ce ne stabilizăm dispozițiile, emoțiile. În plus, Olanzapina are o poveste, în lipsa acestui medicament, te apuci să te cerți cu controlorii de tren, știu eu ce spun!

Și multe altele...

Nu în ultimul rând, deși terapia cu electroșocuri a fost declarată o formă barbară administrată în psihoză, tot am convingerea că subiectul acesta mai trebuie dezbătut.

Gabriel, lista ta e vagă, e incompletă, iar fără câteva sfaturi privind modul de administrare și efectele terapeutice, mi se pare și inutilă.

 =  De fapt
Gabriel Nicolae Mihăilă
[23.Mar.16 09:21]
mi se pare foarte trist să văd cum majoritatea persoanelor s-au împiedicat în această listă de benzodiazepine și analogi și au omis restul textului, un text pe care mă gândesc serios să îl scot de la categoria "pagină de jurnal-personală" și să o mut la poezie pentru că poate deveni antrenant. Din păcate nu dispun de foarte mult timp liber. Totuși, pentru liniștea celor care au neliniști am să fac precizarea că varianta adusă spre o lectură publică ar fi arătat diferit în dreptul acelui pasaj. Mulțumesc pentru popas, am zâmbit. Și da, pentru amatori/amatoare e mai bine să fie inutilă. :)

 =  ...
Marinescu Victor
[23.Mar.16 10:00]
intr-un fel sau altul alea-s nume de ingeri si sunt un final misto pentru o poezie dar, din pacate ea nu mai poate fi salvata de nimeni si de nimic, si aici ma refer la POEZIE in general(e deja moarta), iar asta e un fapt si ar trebui sa fie ok pentru noi.

 =  Marinescu Victor
Gabriel Nicolae Mihăilă
[23.Mar.16 10:14]
Tind să cred că poezia nu moare ci se transformă. Îți mulțumesc pentru vizită și pentru încercarea de a înțelege anumite particularități.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !