Comentariile membrilor:

+ De nota 10
Florentina-Loredana Dalian
[13.Oct.14 08:51]
Excelentă parodie! Din câte cunosc, îndeplinește toate cerințele unei parodii reușite; în plus, subiectul ales e unul de actualitate și deloc străin autorului-petrolist. Cât despre final ("Alea gaze, măi Chevron!"), e de nota 20. Umor din plin. Nici acum nu-mi pot ține zâmbetul. Nu cunosc rezultatele de la Vaslui; spune-ne și nouă dacă ai luat premiu!

 =  Mă bucur ca place!
Laurentiu Ghita
[13.Oct.14 09:30]
Mulțumesc pentru steluță! Nu mai râde, gata, treci la treabă! Da, am luat premiu, a fost premiul întâi, după Ica Ungureanu, care a luat Marele Premiu (Bravo, Ica, se confirmă ascensiunea ta!) și urmat de Nae Bunduri (evident, de nelipsit) și Lucică Perța de la Vișeu și Vasile Vajoga (a.k.a. Neculai Lunca). Mențiuni: Dorel Gaftoneanu, din Botoșani, Mihai Bădulescu din Brașov (plăcută surpriză, Nae, unde l-ați pitit, frate, până acum?) Florin Rotaru, Sașa, de la Câmpina, Nicușor Constantinescu, și noua speranță a epigramei orăștiene, Vali David.

 =  +
Viorel Vrânceanu
[13.Oct.14 19:02]
Chiar dacă s-au făcut sute de parodii după scrisioarea a 3-a, cea de față merită citită pentru că este inedită, actuală, cu un scenariu bine închegat, fără versuri de umplutură și foarte bine realizată tehnic.
Eu, cîrcotașul de serviciu, m-aș lega doar de faptul că nu te-ai documentat suficient încît să găsești un alt eveniment în viața Chevronului (decît cel de la Pungești) pentru a găsi replica perfectă tandemului Rovine-Nicopole.

Felicitări pentru premiu!

 =  Mulțumesc, VV!
Laurentiu Ghita
[14.Oct.14 08:45]
Mulțumesc cârcotașului că nu m-a Juppuit! Da, am avut tentația de a scormoni prin arhiva Chevron, dar apoi m-am gândit că și Eminescu a folosit o inversiune temporală când a pus Nicopole înaintea Rovinelor, deși în realitate a fost invers. Deci, nu ar fi fost o tragedie nici la mine și, în plus, a dat bine la tema locală.

 =  Felicitări!
Vali Slavu
[14.Oct.14 17:50]
Mă întreb, cât timp va mai dura până voi primi parodia, pe mail, anonimă. Cam asta e soarta parodiilor tale: să ajungă folclor. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !