Comentariile membrilor:

+ ...
Ioana Bogdan
[04.Apr.13 20:43]
N-am stiut ca Herg Benet publica poezie, si inca antologii. E un demers pe care ar trebui sa-l ia in calcul toate editurile, fiindca in anii din urma publicul de carte s-a confruntat cu un flux masiv de literatura proasta si a pierdut din vedere autorii buni. O antologie recupereaza, intr-un fel, un autor. Am citit versuri extraordinare din antologia pe care acum o vad prima oara, gratie cronicii poetei Angelei Nache, care, pe langa faptul ca isi consacra foarte mare parte din timp sa-i citeasca pe autorii romani mai migalos decat ar face-o orice editor in Romania de azi, se mai si lupta sa ramana in contact cu limba romana. Admirabil din punctul meu de vedere.

 =  verb
Nache Mamier Angela
[05.Apr.13 00:06]
merci Ioana pentru verbul tau limbut,competent si generos... cu poetul Adrian Suciu dar mai ales si cu "litania" mea ,care se vrea o punte între mine si voi,junii creatori

+ da
florin caragiu
[06.Apr.13 23:02]
Verbul lui Adrian e, intr-adevar, transgenerational, ca al oricarui poet pursange si prezentarea de fata are calitatea de a scoate in evidenta cu pricepere ceea ce depaseste barierele timpului, frumusetea poeziei ce infrange inertiile si lumineaza in toate directiile.

 =  Florin Caragiu si Verbul
Nache Mamier Angela
[07.Apr.13 11:44]
Florin,merci pentru lectura atenta a acestei recenzii ,caci ca si mine esti un poet curios de cum functioneaza mecanismele poeziei,poezia de idei ,poezia unui autor independent ca Adrian Suciu

+ Felicitări
Ioana Geacăr
[09.Apr.13 17:28]
Bun articol, Angela, pentru o poezie ca "un conglomerat de imaginație și erudiție", ai reușit să pui în lumină un poet venind din "terenul seducției și a unor «pariuri» în teren experimental" precum și verbul său sentimental, dar puternic, ai ales cu siguranța criticului (era să zic "chirurgului") expresiile cele mai elocvente :)

 =  Ioana /critic/poeta
Nache Mamier Angela
[09.Apr.13 17:43]
ioana,trecerea ta pe aceasta pagina este benefica fiindca esti critic si poet exigent si ma asteptam un schimb de idei constructiv,caci e un "exercitiu" ocazional pentru mine,care ma ajuta sa înteleg mai bine mecanismele poeziei ,de la un poet la altul,caci mi-a ramas aceasta sete si curiozitate,chiar foame ,de a patrunde în turnurile de fildes...merci et bonne création/continuation...

+ Adrian Suciu si verticalitatea...bravo.
Anni- Lorei Mainka
[09.Apr.13 19:26]
"Ce de fructe, tac, in lemne!"...un vers pe care nu-l poti uita asa in citeva zile.
Adrian Suciu este un poet pe care nu trebuie sa-l cauti, sa-l intuiesti..este ca farul pe mare, il vezi, e acolo, nu alearga dupa tine ca cititor, dar daca ai ajuns sub raza lui...esti binevenit in lumea limpede a prezentului...poetic.

Multumim pentru recenzie si informatiile clare, mai ales pentru cei care nu sunt la curent cu detalii, simtiri, categorii poetice. Felicitari si va multumim.

 =  danke Anni
Nache Mamier Angela
[09.Apr.13 19:33]
anni ,banuiesc ca dl.suciu va aprecia aceste metafore care îl transforma în "far de mare" ,"radios" si "limpede"...
esti o poeta limpede si o comentatoare care surprinde dintre "pachetele" ei vorbitoare cu "clinchetele" ei aurii...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !