Comentariile membrilor:

 =  transmite salutări șoricelului
Motoc Lavinia
[01.Oct.12 23:32]
ok, eu nu îl știu pe Steve, asta nu trebuie să mă împiedice câtuși de puțin, nu-i așa?

hai să îți spun ce nu mi-a picat bine: vasul câinelui, dacă te-ai referit la bolul sau farfuria/ castronul din care mănâncă, atunci schimbă-l cu un înlocuitor, parcă nu sună bine așa, mă duce cu gândul la vapoare. ce mi-a plăcut? că este alert poemul și în mod special șoricelul atotfericit.

 =  nu
adrian pop
[02.Oct.12 16:41]
am de gînd să schimb un cuvînt pentru că nu place unui cititor.
nu din orgoliu ci din rațiuni cît se poate de practice. dacă ție nu îți suna bine vasul cîinelui (care nu-i deloc întîmplător ales, între noi fie vorba, iar dacă te duce cu gîndul la vapoare, cu atît mai bine) altora n-o să le sune bine "bol", "farfurie" sau "castron". iar eu n-am de gînd să fac nimănui pe plac. de-al dracului ce îs.

dacă steve jobs nu conta în dinamica poeziei, nu mă oboseam să-l bag acolo.
ciudat că pîrlitul de șoarec, anonim și imbecil, îți este simpatic și nu are nevoie de-o identitate. steve jobs are. de unde rezultă că-i mai bine să fii șoarec.

 =  salutări șoricelului imbecil
Motoc Lavinia
[27.Nov.12 21:05]
Hei, cine a zis că trebuie să schimbi ceva, nu trebuie să schimbi nimic, stai liniștit.Chapeau logicii folosite, dacă p atunci q , și dacă non q atunci non p. Asta nu înseamnă că vreuna din ele ar fi adevarată, ci doar că au acceași valoare de adevăr.
Și la a doua citire, tot șoricelul e favorit.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !