Comentariile membrilor:

 =  ...
Silvia Bitere
[13.Apr.12 11:33]
Emiliane, lasă măi că te găsește Jack Sparrow în altă ecranizare, tu să ai sticla și inima în ea, ok?
Poemul ăsta e de Emi, da. Nu știu cât de Pal este dar nici nu-mi bat capul, să-și bată alții. În altă ordine de idei, păstrează nordul cu tine, venele și dă-mi și mie în ajutor o mână de licheni.
Ce să zic, Emiliane? Știi că te citesc, nu? :)
Paste fericit!

 =  silvia
emilian valeriu pal
[13.Apr.12 13:09]
Cind aveam vreo sase ani am vrut sa demonstrez fratelui meu si unui prieten ca pot sa zbor si am sarit de la balcon. Din fericire pentru mine m-am ales cu fractura deschisa si strivire a nervului, iar medicii au spus la unison ca nu-mi mai pot folosi mina dreapta. Mult mai tirziu, cu aceeasi mina dreapta, dupa o fractura de zigomat, am inceput sa scriu ceea ce nu puteam spune. Am cazut in mirajul celor care au crezut ca pot spune ceva. Incerc sa fiu cit mai discret, pentru ca am invatat unde mi-e locul, am invatat sa fiu dincolo de un monitor, am invatat sa fiu om si nu scriitor, poet sau alte asemenea. Si inca invat. Multumesc de semn.

 =  ***
Cristina Cirnicianu
[14.Apr.12 09:46]
Emilian eu mă bucur că ai publicat acest poem, chiar dacă el a migrat de la "poezie" la "personale" :)tot poezie este, tocmai pentru că trece prin acest filtru intim. Iar modul în care tu îți exprimi trăirile și ni le împărtășești pe mine una mă onorează.
îmi place ideea dumnezeului-pescăruș, există ceva tandru și trist în același timp. poate că într-adevăr e mai bine să știm de existența lui decât să-l vedem. în rest ni-L imaginăm, îl hrănim, trăim cu el, fiecare cum știe mai bine.
despre toate lucrurile simple care s-au mai spus, eu cred că nu strică să le mai spunem, ori de câte ori simțim nevoia. Altfel tindem, din dorința aceea de a fi originali, să ajungem niște simandicoși, ultrasofisticați; anticlișeismul exacerbat, după părerea mea poate dăuna grav sănătății poemului. Ideile simple și simplu exprimate, după părerea mea nu sunt clișeu. Te citesc de ceva timp și sunt convinsă că stăpânești destul de bine cuvintele și sentimentele care stau în spatele lor.
am citit, recitit cu plăcere!
Sărbători fericite!
și să ne avem ca frații :)) măcar pe tărâmurile acestea poetice

 =  cristina
emilian valeriu pal
[16.Apr.12 11:45]
Pe aceste tarinuri poetice lucrurile sint cam incurcate. Eu ma bucur ca nu sint pe pamint poetic. Poate ca mai mult epigramatic. Dar nu-ti fa probleme, il astpet pe Claudiu Tosa ca pe Dumnezeu cel inviat.

 =  Mi-a placut
Diana Manaila
[31.May.12 22:13]

felul in care se arunca inimile in apa, ritualul de asteptare a Femeii…Dumnezeul pescarus mi-a placut din nou, precum si modul in care il luam acasa, il oblojim…si toate imaginile care urmeaza….si da, recunosc m-as tine de viata asta ca de fusta mamei….cu atat mai mult cu cat ea a trecut deja pe datorie in lumea pescarusilor..sper…
Gand alb
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !