Comentariile membrilor:

 =  Sperăm să nu avem o nouă victimă colaterală.
florian abel
[11.Apr.12 22:38]
Grea și ingrată misiune pentru un luptător cu sensibilitatea ei, dar sper să înviez și eu în curând și, împreună cu cei care se știu epigramiști cu pedigree pal/ neevadați din spital, să-i ofer sprijinul în cazul unor atacuri sau reproșuri nemeritate din partea nechemaților.

Felicitări, Vali și curaj. Nu mor vii când vor...besc. F.

 =  Radu
radu stefanescu
[12.Apr.12 05:40]
editor desemnat la sectiunea epigrame, in opinia mea de chibitz, o idee total nefericita - evident, pe fata sau mai pe la spate, va fi vehement contestat, indiferent de nume.
dar daca tot ai decis sa existe unul, de ce nu a fost ales de membrii comunitatii, prin vot secret?
in plus, nu pricep de ce sectiunea epigrame trebuia sa aiba un editor al ei. ca sa netezeasca asperitatile? efectul va fi invers. in plus, offtopicele, schimbul de replici acide, sagetile, aveau farmecul lor.
epigrama nu-i pentru manastirile de maici.

d-na Slavu, va compatimesc, misiunea dvs e imposibila...

azi o sa ma distrez citind mesajele de felicitare :)

 =  Fii bărbată!
Rodean Stefan-Cornel
[12.Apr.12 06:26]
Vali, spor la treabă (era cât pe ce să scriu "felicitări", dar nu vreau să fiu chiar primul care îi oferă prilej de distracție domnului Ștefănescu, cu toate că îl admir foarte mult)!
Te așteptăm cu o "platformă program" (dacă tu crezi că este benefică o asemenea exprimare a intențiilor tale), și - vorba lui nenea Iancu - "fii bărbată!"
Cornel

+ De ce e nevoie de un editor de specialitate
Dan Norea
[12.Apr.12 08:43]
(îi răspund lui Radu Ștefănescu și, alături de el, oricărui agonist care are îndoieli în acest sens)
- pentru că epigramiștii formează o comunitate (cum bine ai zis), compusă din oameni pe care Vali îi cunoaște mai bine decât altcineva; cu mulți din ei s-a întâlnit la festivaluri; fiecare din ei are calități și defecte pe care Vali, ca o femeie adevărată, dacă nu le știe exact, măcar le intuiește;
- pentru că este necesară o interfață între această comunitate și redacția agoniei, în situația când apar nemulțumiri într-un sens sau în celălalt;
- pentru că a existat un concurs lunar de epigrame, foarte apreciat, pe care numai un epigramist îl poate organiza.

De ce acest redactor nu a fost ales de comunitate? Nu pentru că această comunitate este relativă (cine îi dă cuiva calitatea de epigramist aici, pe agonia?), ci pentru că e foarte posibil ca cel ales să refuze, din lipsă de timp. Dacă s-ar fi pornit întâi cu o listă de candidați, era foarte posibil ca exact cele mai potrivite persoane să stea deoparte, din jenă. Și apoi, sincer să fiu, după douăzeci de ani de democrație, m-am cam săturat de alegeri. Prefer un mic dictator, competent și bine intenționat.

Vali, pregătește-te să auzi, în zilele următoare, păreri de genul: "Vali Slavu!? Păi X sau Y ar fi fost mult mai buni." Iar în anii ce urmează, tot felul de reproșuri și acuze, dintre care unele (atenție!) îndreptățite. Nu trebuie decât să rămâi calmă și, unde e cazul, să le consideri un feedback binevenit.

Succes!
Dan

PS Pentru a-mi exprima aprecierea, luminez anunțul cu o steluță.

 =  Într-un ceas bun,
Mihai Cucereavii
[12.Apr.12 09:48]
Zeiță a Epigramei!

 =  Am acceptat
Vali Slavu
[12.Apr.12 10:35]
să fiu editor la „Epigramă”, dar nu a fost ușor să iau o asemenea decizie. Mai ales că propunerea venea într-un moment tensionat. Ceea ce a determinat balanța să încline către „Da” a fost atașamentul meu față de acest site. Aici, de la epigramiștii "agoniști", am învățat să scriu și asta nu se poate uita.
Florian, mă bucur că ai gânduri de înviere și că pot conta pe ajutorul tău.
Domnul Ștefănescu, sper să aveți reale motive de distracție, citind epigramele și șarjele care se vor posta, de acum înainte.
Cornel, voi reveni cu o „platformă program”, îmi voi prezenta intențiile, dar abia peste câteva zile. Deocamdată nu am preluat sarcinile de editor.
Dane, mă aștept la replici de genul: „De ce Vali Slavu?”. Chiar eu am spus, când mi s-a propus să fiu editor: „Dar X sau Y ar fi mai potriviți.” Când ai o responsabilitate, reproșurile și nemulțumirile sunt inerente. Nu-i putem mulțumi întotdeauna nici pe membrii familiei, darmite pe membrii unei comunități virtuale.
Vă asigur de bunele mele intenții și sper să procedez corect.


 =  În sfârșit comunitatea are editor
Ioan Jorz
[12.Apr.12 16:51]
Felicitări, Vali Slavu! Tot ce-i mai lipsea comunității în Agonia era un editor, și iată că avem și așa ceva. De-aici, încolo, urmează să ne sufulcăm mânecile de la maieu și să-i dăm bătaie! Cu amiciție,

 =  Epitaful epigramei pe agonia.ro :)
Gârda Petru Ioan
[12.Apr.12 14:12]
Ca vechi morar, de multe toamne,
Declar sfârșit de paragraf:
De vrei să faci un lucru praf,
Să-l dai pe mâna unei doamne!
:)

Be active, my little precious, talented, ambicious girl!

 =  Felicitări...
Prundoiu Dan
[12.Apr.12 16:52]
Agoniei că a propus (în sfârșit) și, în aceeași măsură, felicitări d-nei Slavu că a avut cutezanța de a accepta această misiune (aproape) imposibilă, este, într-adevăr, o mare provocare pentru oricine.

De ce un editor la epigramă? păi d-lor, să evităm cazurile în care persoane, culmea ironiei, recunoscând că nu pricep rigorile epigramei sunt în situația să decidă care epigramă/catren iese din Atelier și care nu.

De ce d-na Slavu? păi chiar dacă d-na Vali nu este cel mai valoros epigramist de pe acest site, cu siguranță este o foarte bună organizatoare (recomandată și de calitatea dânsei de dascăl) și acest lucru este foarte important în coordonarea unei activități, fiind și o mare pasionată a genului (lucru confirmat și de rapiditatea ascensiunii în epigramă).

Numirea d-nei V. Slavu

Îmbrățișez și eu ideea,
Alegerea e de bon ton
Că tot ce a atins femeia
În urmă a rămas... beton!

Dan-T

 =  Vali Slavu
Ion Cuzuioc
[12.Apr.12 17:08]
Și la vale și la deal
Te-au ridicat mai mulți în slăvi;
Azi e timpul crucial
Să-anunți verdictul pe isprăvi.

 =  Mulțumiri lui Radu
Viorel Vrânceanu
[10.Dec.18 14:27]
E epigrama în urcare
- Calitativ - cum a promis
Chiar noua noastră editoare!
(Că nu mai are timp de scris)

(variantă)
MULȚUMIRI LUI RADU PENTRU ALEGEREA FÃCUTÃ

În Agonia, dintr-o dată,
Norocul ne-a surîs din plin,
Că Vali, fi'nd prea ocupată,
Va scrie sigur mai puțin.

 =  o veste bună!
milos petru
[12.Apr.12 18:32]
Stă Mitru-n prag cam visător,
Surâde, dar c-o mină tristă:
Avem de-acum un edidor,
Dar pierdem o epigramistă,

Felicitări Radu că te-ai gândit să dai epigramiștilor ce merită, felicitări Vali că te înhami la această muncă tare grea. Aș vrea ca dătătorii de stele, adică maeștri, să fie mai activi să ajute atât editorul cât și pălmașii, iar mie, și altora ca mine, dacă trebuie să mergem la atelier sau offtopic să ne spuneți și să ne trimiteți fără nici o reținere dar să ne faceți să înțelegem de ce, ca să nu mai greșim.
Sărbători fericite!
Mitru

 =  Vali
Ion Diviza
[12.Apr.12 18:35]
Felicitări
și Doamne ajută, Vali!
Găsesc foarte oportună achiziționarea ta în componența grupului de editori. Vei coordona, probabil, nu doar secțiunea epigramă, ci toate speciile satirico-umoristice. Sunt sigur că o vei face bine. Poate, de azi înainte, am să postez și eu mai des.
Sărbători fericite!

 =  Cu felicitari editoarei de epigrame! Vali Slavu
Jeflea Norma,Diana
[13.Apr.12 21:02]
"spuse si nespuse ca de La „obrazul subțire”,

Cand spui epigramist,
Implicit spui moralist.
Slava lui Slavu, Slavim!
Mana din cer, azi aurim.

fredag den 13 april 2012

 =  Succes, Vali!
Laurentiu Ghita
[13.Apr.12 09:18]
Un editor pe epigrama este e inițiativă bună, care va lămuri conflictele iscate între orgolii. Nu va mai putea nimeni să o acuze pe Vali de comentarii "din afară". Deși....
În sfârșit, mult succes, Vali, mă bucur că te-ai înhămat și îți promit și ajutorul meu! Dacă astfel vom reuși să ridicăm din nou nivelul epigramelor pe AGONIA, înseamă că am mișcat ceva!
Apreciez deosebit receptivitatea AGONIEI la găsirea unei soluții, chiar dacă s-a mai sărit uneori peste cal. Pentru partea mea de săritură îmi fac "mea culpa", promițând, însă, aceeași atitudine față de nechemații agresivi! Dar, mai cu grijă, că mă arde acum editorul pe epigrama!!
Mult succes, Vali!


 =  ***
Vali Slavu
[13.Apr.12 10:51]
Vă mulțumesc tuturor! Știu că pot conta pe sprijinul vostru și asta îmi dă încredere. Nu am timp să răspund înțepăturilor voastre, dar voiam să știți că le-am citit, m-au distrat. Sunteți grozavi!

Ioan Jorz, spui: „să ne sufulcăm mânecile de la maieu și să-i dăm bătaie!”
Mie? :)

 =  Sarbatori fericite!
bodea emil felician
[13.Apr.12 12:47]
Vali Slavu, te felicit! Sa stii ca o sa ma apuc sa scriu din nou...dupa o lunga absenta.

 =  Emil,
Vali Slavu
[14.Apr.12 09:00]
Bine ai revenit!
Sărbători fericite și ție!

 =  Felicitări
nicolae bunduri
[14.Apr.12 12:09]
ți-aduc și eu, ca tot omu' și succes. Am citit comentariile, majoritatea de bine, foarte bine și chiar iz apoteotic. De ex Dl Cucereavîi zice: "Într-un ceas bun,
Zeiță a Epigramei!" Dacă e o ironie mi se pare cam dură, dacă e cu sinceritate mi-e milă de respectivul Domn și mă tem că se va supăra altă personalitate a epigramei românești care a fost învestită cu un titlu mai pământean: "Regina epigramei românești" Și EA chiar crede. Oricum, încă o dată felicitări și atenție la aerul tare al înălțimilor
Cu bine. Paști cu sănătate!

 =  Sfatul meu
Chitul Grigore
[14.Apr.12 14:05]
Alaturi de felicitari pentru promovare adaug si un

Sfat

Când stai veghind pe Agonie
Și vezi că iar postează “ bardul ”
Truisme sau vreo aritmie,
Să sari pe el ca… leopardul !

 =  Sfat… inutil
Mihai Cucereavii
[14.Apr.12 19:44]
Scrie “bardul” pe hârtie:
“Pentru unii, e prostie
Și se bat cu pumnu-n piept”!
Înțelege cel… deștept.

Sărbători fericite!

 =  scuze doamnă Slavu
radu stefanescu
[15.Apr.12 10:09]
doamnă Slavu
am văzut steluța optimistă a lui Norică
cel care părea că detestă în mod natural păruiala
am vrut să pricep pe ce se bazează
am citit m-am documentat solid
e ok
îmi cer scuze pentru vorba rea
pe scurt:


văzui că-ntr-adevăr
sunt varză în prognoze.
pe Norea cel din poze,
e greu să-l tragi de păr.

 =  radu ștefănescu vs. Dan Norea-rebus...
Ion Cuzuioc
[15.Apr.12 13:20]
văzui că-ntr-adevăr
sunt varză în prognoze.
pe Norea cel din poze,
e greu să-l tragi de păr.
(radu ștefănescu)

Ai dreptate,-ntr-adevăr,
Norea e cam rar la păr,
Dar ceva are ascuns,
Doar că-i greu la el de-ajuns.

p.s.Paște fericit, Radule!

 =  În atenția epigramiștilor!
Vali Slavu
[16.Apr.12 06:53]
În 2009, am ajuns întâmplător pe acest site. Tot întâmplător am intrat pe pagina lui Laurențiu Orășanu (pe atunci, editor) care tocmai anunța un concurs de epigrame. Am participat la concurs, fără să am habar de rigorile acestei specii literare. Am pus primele încercări pe site și am avut norocul ca doi epigramiști (Constantin Colonescu și Ștefan-Cornel Rodean) să-mi dea sfaturi care mi-au prins tare bine. Acesta a fost începutul poveștii…

De ce vă spun aceste lucruri? Pentru că, văzându-i pe aceia care postează texte cu pretenții de epigrame, mă văd pe mine, cu trei ani în urmă. Cred că fiecare merită o șansă, nimeni nu s-a născut învățat. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, dacă se întâmpla ca eu să nimeresc pe alt site, nu aș fi progresat. Nicio comunitate virtuală nu cuprinde atâți epigramiști de frunte. Activează pe Agonia unii dintre cei mai valoroși epigramiști ai țării, a căror activitate a fost încununată, de-a lungul anilor, cu nenumărate premii. Se numără printre noi patru președinți de cenacluri și cluburi umoristice. În ultimii ani, nu cred că a fost vreun concurs de umor la care să nu fie “agoniști” pe podium. Este clar că suntem o forță, iar la festivaluri, mai ales când ne strângem pentru faimoasa poză de grup, simt că suntem invidiați. Consider că este o onoare să reprezint această comunitate, dar știu că este și o responsabilitate. De aceea, în calitate de editor, vă adresez câteva decizii, propuneri, sugestii.

Pentru începători și neinițiați
Cu ani în urmă, Stefan-Cornel Rodean a postat un text util pentru începători: Învățăm împreună. Aici e prima “lecție”, dar le găsiți pe toate zece, la secțiunea “Tehnică literară”. Vi le recomand cu încredere; mie mi-au fost de folos!
De asemenea, vă recomand să țineți seamă de sfaturile pe care le veți primi de la epigramiștii consacrați și să nu luați criticile drept ofense!

Pentru utilizatorii care nu au nivel de postare
Nu voi încadra niciun text la „Atelier” fără o explicație. E dreptul fiecăruia să le lase acolo sau să le șteargă (așa cum, de altfel, procedează unii autori). Ștergându-le, nu veți avea nimic de câștigat.
Am convenit ca epigramele și comentariile epigramelor să le aprob doar eu. (Îi răspund cu această ocazie și lui Ion Diviza: nu toate scrierile de umor, doar epigrama și ghicitoarea). Știu (din experiență) că e neplăcut să aștepți. Când sunt acasă, trec des pe la calculator să văd ce mai e nou; o făceam și înainte de a fi editor. Dar dacă postați ceva când sunt la serviciu, vă enervați degeaba. Voi aproba texte, dimineața, înainte de a pleca la școală și după ce mă voi întoarce acasă. Când voi lipsi o perioadă mai lungă, vă voi anunța și textele vor fi aprobate de ceilalți editori.
În duelurile care apar, pentru epigramiști, e important să dea replici la timp. De aceea, voi avea în vedere ca, după vreo două săptămâni, cei care dovedesc decență în intervențiile lor și pricepere în mânuirea „floretei” să primească nivel de postare directă pentru comentarii.

Pentru epigramiștii consacrați
Începând de astăzi, trei epigramiști valoroși vor putea să „lumineze” epigramele care se disting prin originalitate și realizare ireproșabilă: Grigore Chitul, Petru-Ioan Gârda și Ioan Toderașcu. Toți trei fac cinste epigramei și merită pe deplin acest privilegiu. Desigur, nivelul le va permite să acorde steluțe și altor texte, dar îi rog să aibă în vedere mai ales scrierile de umor.
Vreau să știu dacă doriți reluarea concursurilor de epigrame. Dacă da, mă voi consulta cu conducerea site-ului și voi reveni cu detalii la momentul potrivit.

Pentru toți, câteva rugăminți:
• Să se posteze doar o epigramă; excepție pot face epigramele la temă sau grupajele trimise la concursuri!
• Să se evite mai mult de o postare pe zi! Desigur, regulamentul site-ului permite trei, dar la epigramă, având în vedere replicile care apar, e prea mult.
• Să se scrie cu diacritice, inclusiv comentariile! (Este, de fapt, o regulă a site-ului, dar unii o ignoră.)
• Epigramiștii care au nivel de postare directă să încerce să fie exemplu pentru ceilalți, să fie la înălțime, atât prin epigramele postate, cât și prin replici!

Aștept părerile și sugestiile dumneavoastră. Vă doresc succes!

 =  Primesc...
Gârda Petru Ioan
[16.Apr.12 21:25]
...răspunderea ce mi se aruncă pe umeri cu oarecare emoție, nu pentru că n-aș mirosi o epigramă bună ci pentru că nu cred că am citit tot ce s-a scris bine și risc să dau steluță vreunei pastișe. Sper să nu pățesc așa ceva, iar dacă se va întâmpla, sper să existe remediu.
În rest, de acord cu rugămințile și de acord cu concursurile.
Apropo de înviere, "vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!".
Doamne-ajută!

 =  Felicitari!
Sorin Olariu
[17.Apr.12 07:11]
Acuma poate ii aducem inapoi si pe epigramistii Valeriu Cercel si Dumitru Cioaca-Genuneanu.


 =  Cu întârziere...
Vali Slavu
[17.Apr.12 16:01]
Grăbită să scriu comentariul acela mai amplu, nu v-am răspuns celor care mi-ați lăsat mesaje cu felicitări, încurajări, scuze, sfaturi. Asta nu înseamnă că nu le-am citit și că nu am apreciat ce ați scris.
Dacă nu aș fi știut că umoriștii sunt oameni deosebiți, nu aș fi acceptat să fiu editor (de altfel, o muncă voluntară, care nu se poate face dacă nu pui mult suflet).
Vă mulțumesc!

 =  felicitări
adrian pop
[17.Apr.12 18:02]
pentru

"Nu voi încadra niciun text la „Atelier” fără o explicație"


într-un atelier literar asta ar trebui să fie o regulă
din păcate-i doar o exceptie

sper să nu fie doar entuziasmul specific oricărui început

 =  Mulțumesc!
Vali Slavu
[17.Apr.12 18:35]
Sper și eu să nu fie doar entuziasmul începutului… :) Nu știu, n-am mai fost editor.
Voi încerca să-mi țin promisiunea, chiar dacă nu voi petrece întotdeauna atâta timp pe site. Acum sunt în vacanță și scriu la calculator textele pentru concursurile de umor care se apropie. De aceea sunt mereu pe fază.

 =  Înnoiri de Paști...
ioan toderascu
[19.Apr.12 12:15]
Da, secțiunea de epigrame s-a înnoit: avem iar un editor! Felicitări Vali Slavu!
Sper ca această numire să fie de bun augur pentru conclavul epigramiștilor de pe Agonia, dar mai ales pentru EPIGRAMÃ. Abia aștept reluarea concursurilor lunare inițiate de Laurențiu Orășanu. Acest lucru, precum și altele, vor fi posibile doar printr-o bună comunicare și cu aportul fiecăruia dintre noi.
Tot la capitolul înnoiri poate fi trecut și grupul celor trei epigramiști care au primit rang de "steluțar". Așadar, alte stele pe cerul epigramei site-ului nostru!
În ce mă privește, am un "buget" de austeritate:

Chiar dacă azi eu jubilez
Că pot să dau la rându-mi stele,
Prea mult nu pot să "luminez"
...Cu cele patru ale mele!*

* Atâtea stele am eu, în total.

Mult succes și inspirație tuturor!
TODO
 =  Plecăciune
Chitul Grigore
[20.Apr.12 10:35]
Mulțumiri pentru acordarea dreptului de a da “ steluțe”. Este o mare responsabilitate, dupa părerea mea, și promit că-mi voi da silința să nu-i dezamăgesc pe cei care m-au onorat cu atâta încredere.

 =  Urmează două zile de... "concediu"!
Vali Slavu
[20.Apr.12 15:27]
Todo, Grigore, mizez pe capacitatea voastră de a aprecia just și nepărtinitor, precum și pe experiența pe care o aveți ca epigramiști de frunte. Sper ca și eu, la rândul meu, să fac ceea ce trebuie, ca editor.
După mai bine de o săptămână, mi-am dat seama că nu e o sarcină grea, chiar dacă îmi răpește ceva mai mult timp. Ca să fac o comparație, e cam ca la școală. Explic ceea ce știu, încerc să am răbdare, încerc să înțeleg. Sper să fie bine.

La noapte, voi pleca la festivalul de la Vișeu. Mă voi întoarce luni, dar voi merge direct la școală. Abia luni după-amiază voi reveni pe site. În această perioadă, textele și comentariile celor care nu au nivel de postare directă vor fi aprobate de ceilalți editori.

Voi reveni cu vești din Maramureș.

 =  Mici comentarii despre noii steluțari și vechii epigramiști
Dan Norea
[01.May.12 12:21]
Mai întâi, felicitări celor trei noi steluțari - Todo, Nelu Gârda, Grigore Chitul! Este o primă decizie înțeleaptă din partea noului editor, toți trei merită din plin creșterea nivelului.

Am fost plecat două săptămâni, departe de internet și, la întoarcere, am răsfoit puțin epigramele postate între timp. Văd că Vali și-a luat rolul în serios, intervențiile sunt oportune, la obiect și dovedesc un ton ponderat, dar ferm. În măsura în care timpul îmi va permite, promit și eu, alături de ceilalți, că o voi sprijini.

În legătură cu propunerea lui Sorin Olariu, referitoare la Vali Cercel și Mitică Cioacă: ambii au fost, pe vremuri, epigramiști deosebit de iubiți aici, pe agonia. M-ar bucura teribil să revină și, după părerea mea, ar trebui ca greșelile de ortografie ale lui Mitică să fie trecute cu vederea, să fie excepția care întărește regula. Cum aici e vorba de regulile site-ului, nu numai ale secțiunii de epigramă, cred că problema e de competența administratorului. Vă rog, Domnule Herinean, alături de Sorin Olariu, să reanalizați situația celor doi epigramiști.


 =  Dan Norea
Ion Cuzuioc
[01.May.12 12:51]
Dane, bineă-i revenit în țară și felicitări cu prilejul sărbătorii de 1 Mai!Agoniștii de pe la Chișinău se întreabă ce-i cu confratele nostru Ion Ruse?Dacă-i auzi vocea transmite-i urările noastre de sănătate!Cu amiciție Ion Cuzuioc!

 =  Pentru Ion Cuzuioc, vești despre Ion Ruse
Dan Norea
[01.May.12 23:55]
Ioane, agoniștii din Chișinău pot fi liniștiți, Ion Ruse e la fel de bine ca acum câteva luni și vă transmite urările lui de sănătate. Nu mai postează nimic pe agonia pentru că nu are internet: în comuna lui, Săcele, cineva a furat în două rânduri câteva sute de metri de cablu.
Altfel, e la fel de activ, vine la toate întâlnirile CUC. Ba chiar s-a oferit să organizeze întâlnirea CUC din mai într-un cadru feeric, pe malul mării, la Corbu de Jos. Așa că, probabil, va apărea la sfârșitul lunii mai o scurtă foto-cronică a acestei întâlniri aici, pe agonia, unde Ion Ruse va fi unul din eroii principali.


 =  Dragi epigramiști și iubitori de epigramă,
Vali Slavu
[03.May.12 21:42]
Mi s-a atras atenția că, de când sunt editor la secțiunea „Epigramă”, pagina principală s-a încărcat cu replici de o calitate îndoielnică. E vorba despre comentarii cu greșeli de ortografie, care nu trec prin filtrul meu. M-am întristat, pentru că vă rugasem pe cei care nu mai aveți nevoie de aprobare pentru a posta, să fiți exemplu pentru ceilalți…
Comentariile cu greșeli vor fi puse la offtopic, autorii având posibilitatea să le reposteze corect.
De asemenea, vă atrag atenția că nu e normal ca un autor să-și lase singur comentarii. Ce-ar fi dacă toți utilizatorii ar începe să vorbească singuri sub propriile texte?

 =  Rugăciune
Prundoiu Dan
[06.May.12 14:23]
Drag editor Vali Slavu,
Ce mi te-a dat domnul... Radu,
Totdeauna fii cu mine
Și mă-nvață să fac bine.
Eu sunt mic, tu fă-mă mare,
Și-n catrene fă-mă tare,
Din Atelier fă-mi "felul"
Și să-mi crești, te rog... nivelul!

Dan-T :)


P.S. îmi asum asonanța primei rime.

 =  În grabă, vă anunț
Vali Slavu
[10.May.12 20:29]
că voi lipsi trei zile, perioadă în care textele epigramiștilor vor fi aprobate de ceilalți editori.
Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână însorit!

Dan-T, așadar, nu chiar "totdeauna". Nivelul epigramelor? :) Mulțumesc! =  ba da....
Prundoiu Dan
[10.May.12 20:51]
Dan-T, așadar, nu chiar "totdeauna". Nivelul epigramelor? :) Mulțumesc!
V.Slavu

...e posibil, spiritual (sau iau și eu o pauză de postări).
bine-nțeles că la nivelul "catrenelor" mă refeream. chiar nu-mi doresc nicio (altă) responsabilitate de altă natură, așa sunt mai liniștit! :)

 =  În atenția epigramiștilor
Vali Slavu
[07.Jun.12 22:50]
Până duminică voi lipsi de pe site, deoarece voi participa la "Alb-Umor". Cât lipsesc, de epigrame se vor ocupa ceilalți editori.
Vă doresc un sfârșit de săptămână superb!

 =  Vali,
Ica Ungureanu
[07.Jun.12 23:00]
Și eu am fost invitată, dar din păcate nu pot veni.
Salută-i pe toți din partea mea și spune-le că (poate) la anul voi veni și eu :)
Succes!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !