Comentariile membrilor:

 =  Iluzia ființării fragmentate în spirala unicității!
Maria Elena Chindea
[05.Apr.12 07:08]

"n-a rămas încarcerat undeva în neant!" pentru că în fapt există doar prezentul continuu în care totul se petrece simultan! Doar "vederea" noastră fragmentară creează iluzia timpului liniar!" Altă și altă aceeași natură" - este o "definiție" inspirată a pe toate palierele trăirii" oglindirilor" vieții!
Cu stimă, Maria

 =  Nu m-am gândit
nicolae tomescu
[05.Apr.12 09:38]
deloc, Doamnă Chindea, la Fiozofie, la Spirala infinită a factorului Unicității absolute, la separarea infinitului de finit etc. Am observat doar asemănarea izbitoare între nepotul de 7 ani și poza mea la aceeași vârstă.Dar văd că se leagă cu ceeace spuneți. Cum arătăm acuma se vede pe poza de pe pagina mea.
Vă mulțumesc pentru interpretarea scriiturii de mai sus.

Cu cele mai bune gânduri


 =  Sămânța Vieții
Mihai Cucereavii
[05.Apr.12 14:06]
Sămânța Vieții Creatorul a semănat-o pretutindeni, în fiecare prăfuleț din Univers. Ea hibernează, iar când apar condiții, răsare, spre Soare, spre Lumină, dă Viață altor semințe, care și ele la rândul lor vor da rod în Viitor, transmițând ștafeta altor generații…
Referitor la poem: Copiii – xero…copiile părinților. De aceea are cui semăna nepotul. Să fiți sănătoși și să vă bucurați împreună de Lumina Vieții.

 =  Re Sămânța vieții
nicolae tomescu
[05.Apr.12 17:04]
Da, așa este, Creatorul a semănat viața. Se pare că tot mai mulți savanți(fizicieni, matematicieni, biologi, filozofi etc.) încep să fie convinși de acest adevăr. Încă înainte de 1989 un cercetător român(Dr. Dumitru Constantin Dulcan) scria o carte, reeditată recent, "Inteligența materiei", ce se adugă altora ,multe, ce ajung la aceeași concluzie.
Dar asta e altă discuție. Eu vorbeam despre un fapt simplu ce se poate observa de către ori și cine: suntem copii ale înaintașilor și avem propriile noastre copii.

Mulțumesc de trecere
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !