Comentariile membrilor:

+ Nicolae, bate și ți se va deschide...
Emil Iliescu
[19.Nov.11 14:24]
Nicolae, bate și ți se va deschide!
Mi-am permis să-ți vorbesc în parabole biblice, fiindcă și textul tău se adapă de la o minune biblică: doi pești și cinci pâini. Îmi place cum scrii. Simplu, păstrând respect pentru litera Scripturii, adaptând-o permanent la realitatea vieții noastre, uneori tristă și dureroasă. Nu se poate spune asta și despre personajul tău, care trăiește în acel spațiu după care toți tânjim: fericirea. Prezența Bunului Dumnezeu în casele fiecăruia dintre noi, nu poate aduce decât fericirea și pacea sufletească.
Un text bine scris și îmi permit să îți acord o steluță, un semn luminos care sper să-ți călăuzească pe mai departe pașii literari.
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  Scriu!
Cirstea Nicolae
[19.Nov.11 20:57]
Emil,
Eu nu am steluțe în tolbă, dar am un organ activ care vibrează la sensibilitate. Scrisul tău a fost cald, încurajator și sincer. Pentru asta, steluța care nu există în tolba care nici ea nu există, am s-o plăsmuiesc într-un simplu cuvânt: mulțumesc!
Urmare a porții ce dă să se deschidă, am să mai postez scrieri, unele deja existente și altele ce levitează încă, fără formă, în irealul imaginației mele.
Deopotrivă cu prietenie, Nicu Cîrstea
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !