Comentariile membrilor:

+ Sa curga poezia!
Adrian Suciu
[16.Sep.11 02:10]
Presimt ca recolta literara va fi bogata! Sa curga poezia!

+ încă o inițiativă super-tare, marca Artgothica
George Asztalos
[16.Sep.11 12:43]
iată că se confirmă încă odată ce spuneam, faptul că sibienii sunt oameni faini, puși pe fapte mari, onorabile și onorante. cu acest concurs se păstrează vie memoria unuia din cei mai de seamă scriitori ardeleni, Mircea Ivănescu și în același timp se onorează noile talente literare abia apărute la orizontul literaturii române. Interesant că acești noi veniți nu sunt restricționați doar de debut sau de vîrstă ca la alte concursuri, ci sunt bineveniți toți doar să fi publicat în anul curent, același în care are loc concursul. Plus că premiul e chiar tentant: diplomă, trofeu, notebook și o tabără gratuită, plină de admiratori. una peste alta inițiativa e super tare și felicit cu ocazia asta pe Adi Suciu care a fost cu ideea, precum și pe Călin Sămărghițan, Dan Herciu și tot staff-ul Artgothicii care sunt convins că vor pune și minunăția asta pe picioare.
Maximă apreciere de la camaradul vostru tîrgumureșean! Cu stimă și prietenie, trăiască Artgothica mii de ani, fără comparații!

 =  pentru prima sectiune
Claudia Minela Petre
[16.Sep.11 14:17]
nu este spacificată data limita de trimitere a manuscrisului

 =  re
dan herciu
[16.Sep.11 14:22]
Adrian, George,... să fie într-un ceas bun!
Claudia, ai dreptate ; am modificat... mulțumim!

+ o idee concretizată
cezara răducu
[16.Sep.11 16:21]
în timp ce urcam muntele spre cetate!da, poezia își cere dreptul la lumină, iar niște oameni strînși în jurul unui poem sibian au spus hai să-i luminăm calea!
să fie vers, atunci!

+ Să fie festival de poezie...
Ioan Barb
[16.Sep.11 20:29]
Felicitări Călin Sămărghițan, Adrian Suciu, Dan Herciu și echipa pentru inițiativă, pentru inițiatori și pentru polul cultural european de la Sibiu.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[17.Sep.11 10:43]
***
Felicitari!

 =  Niu Herișanu
Călin Sămărghițan
[20.Sep.11 00:49]
Mulțumim pentru încurajări. Trebuie specificat, și o vom face în comunicatele viitoare, că trofeele vor fi realizate din ceramică arsă, de către prietenul nostru, Niu Herișanu. Piese lucrate manual, unicat. Poate vom avea curând și o mostră.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !