Comentariile membrilor:

 =  La Multi ani, copilarie!
Mihaela Roxana Boboc
[01.Jun.11 10:07]
E candoare aici. Inocență, puritate, nostalgie... Acest grupaj de poeme câștigă prin diversitatea ipostazelor copilăriei. O lume frumoasă, uneori o lume tristă, realul împletit cu basmul, un amalgam de sentimente adunate din toate colțurile lumii. Copilăria își păstrează însă unitatea speranței și a dorinței de ocrotire.
Felicitări participanților pentru modul original în care fiecare a simțit un colț de copilărie.

 =  fermecător
Goea Maria Daniela
[01.Jun.11 12:56]
acest inspirat poem vizual.

în primul rând, este de remarcat gestul și efortul Cristinei - imaginile alese sunt frumoase, sugestive și reprezentative pentru țările respective. cuvintele atașate de către autori - sensibile, discrete, în ton cu semnificația acestei zile speciale.
miraculos, viața merge înainte...

aprecieri pentru toți cei care au contribuit la compunerea acestui impresionant și delicat caleidoscop al Copilăriei universale și eterne.

la mulți ani, prichindei de pretutindeni!

 =  La mulți ani, prichindei de pretutindeni!
Cristina Rusu
[01.Jun.11 13:25]
Mă bucur mult dragi colegi că am reușit să participăm împreună la această zi frumoasă și inocentă, vă mulțumesc. Mulți ani fericiți copiilor voștri. Copilăria rămîne acea parte a vieții cînd sufletul e pur, și asta nu se mai repetă poate niciodată.

La mulți ani copiilor care au participat la această vizuală cu poeme deosebite, Doru, Raul, Victor. Să fiți sănătoși și frumoși.

Adriana Marilena Simionescu a venit cu o imagine din portofoliul personal al nepoatei Iriss. Mi-a plăcut această fetiță Iriss cu puiul.

Voi reveni să vorbesc și de poemele care mi-au plăcut

cu drag, bia

 =  suflet de copil
Erika Eugenia Keller
[01.Jun.11 13:39]
ce poate fi mai frumos si mai pur decat un copil?
cand vad un copil dormind, o gilmuta de om cu degetelul in gurita sau dormind cu manutele ridicate...e o parte din divinitate

Felicitari, Bia
ai facut ceva deosebit impreuna cu ceilalti prieteni talentati

 =  Felicitări
Gârda Petru Ioan
[01.Jun.11 15:07]
Din păcate n-am participat la proiect. Am avut timp putin si n-am vrut să fie oricum. A ieșit ceva frumos, de la atâția oameni generoși. Felicitări!

 =  Copilăria
Magdalena Dale
[01.Jun.11 15:48]
Copilăria este partea fermecată a vieții, când în fiecare zi ți se dezvăluie miracolul de a fi.
Ideea acestui colaj într-o zi în care sărbătorim acea părticică din noi care nu moare niciodată, cred că este binevenită și lăudabilă.

Totul curge frumos ca într-o poveste. Nu există aici poem care să spun că nu mi-a plăcut. Cu toate acestea sunt poeme pe care mi le-am pus azi în buzunarul de la piept, să le port în suflet într-o zi de sărbătoare.

Adriana Marilena Simionescu are un poem cu o muzicalitate aparte care m-a încântat. Mi-ar fi plăcut să i-l recit fetiței mele înainte de culcare. Am remarcat primul și ultimul vers. Trecerea de la coaja de nucă la floarea de soc care se deschide spre lume: sunt zile când universul încape într-o coajă de nucă…….sunt zile în care universul încape într-o floare de soc. Poza din portofoliu personal este foarte reușită. La mulți ani pentru puiul din poză!

Luminița Suse m-a cucerit chiar prin titlu: Immutabilis, pentru că este esență. Într-adevăr copilul din noi nu se schimbă niciodată. Îmi plac simbolurile folosite: filigran de frunze oxidate sunt anii ce trec oxidați de timp sau visele oxidate și poate destrămate. Cu toate acestea zâmbetul din ochi, prin fereastra sufletului regăsim mereu copilul din noi care ne însoțește în călătoria vieții.

Cristina Cîrniceanu a surprins esența sufletului japonez în poemul său. copiii crescuți cu mândrie /la poalele lui Fuji . O surprinză deosebit de plăcută este traducerea în romanji a poemului său. Pentru mine este ca o lecție. Mulțumesc !

Maria Marinela Cîrciumaru s-a oprit asupra strădaniilor de a crește cu inevitabile căderi care nu au importanță deoarece E atât de ușor să ai doar trei ani și patru luni /atunci când toată lumea te iubește.

Mahmoud Djamal are un poem încărcat de semnificații poetice în care sunt încrustate femeia și destinul.

Dan Mureșan Constantin m-a impresionat prin mesajul pe care îl transmite într-o societate tot mai destrămată, în care pentru a ne salva pe noi înșine poate ar fi bine să ne întoarcem la valorile familiei. Pentru a se dezvolta armonios copiii au nevoie de amandoi părinții !

Doru Emanuel Iconar ne spune povestea unui copil ce a căzut victimă societății brutale în care trăim. Un poem trist, despre un copil ce se simte insulă pe-o margine de lume

Mara Cîrciu se așează în scrânciobul vechi de unde lumea i se pare mai frumoasă pentru că o revede prin ochii copilăriei.

Daniela Goea mi-a amintit prin poemul său de poeziile copilăriei. Ritmul alert al poemului și ferocele șoricel mi-au înseninat ziua.

La mulți ani pentru toții copiii din noi și de lângă noi!

Magdalena Dale


 =  ...
Raul Ionut Coldea
[01.Jun.11 16:21]
La mulți ani și din partea mea. Mă bucur că am participat cum am putut la acest proiect. Am citit și restul creațiilor și toate m-au impresionat, chiar a ieșit o treabă minunată! Felicitări tuturor, La mulți ani tuturor!

 =  ****
Maria Marinela Circiumaru
[01.Jun.11 17:11]
dacă se spune despre oameni că toți sunt copii în adâncul sufletelor, indiferent de vârsta trupului, atunci ce să mai spunem de poeți? Eu zic că ei sunt prin excelență dovada faptului că nimeni nu moare matur.

mulțumesc și eu cristinei pentru idee, strădanie, produs final. îmi place foarte mult hora asta în care s-au înlănțuit imagini, oameni, cuvinte, sentimente.

mi au plăcut foarte mult și imaginile și poemele...a scrie despre copilărie este un act atât de intim încât am comite un sacrilegiu dacă am încerca să le privim cu ochi critic, mai ales într-o zi festivă ca asa și într-un spațiu festiv ca această vizuală. =  Toti oamenii mari au fost mai intai copii~Antoine de Saint-Exupery
Mara Circiu
[01.Jun.11 20:45]
Sper ca viata cu lectiile ei cateodata dure sa nu striveasca lumina din ochii copilului de alta data...Magdalena, multumesc frumos, tu intotdeauna ai un cuvant cald si bun ptr fiecare! Felicitari tuturor participantilor si multumiri tuturor celor ce au poposit in lumea noastra!

 =  ...
livia ciupav
[01.Jun.11 22:44]
La multi ani copiilor din voi!
Am retinut copilăria, cea mai interesantă călătorie în jurul inimii. Frumos.

 =  Felicitari!
Alice Diana Boboc
[01.Jun.11 22:46]
Felicitari, Bia! Rezultatul este incredibil de frumos! Felicitari pentru munca depusa tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei vizuale! La Multi Ani copiilor de pretutindeni, dar si celor care se simt copii!

 =  Prin iarba copilăriei
Ion Rășinaru
[02.Jun.11 10:11]
alergând desculți în jurul unui zâmbet sufletul se împrimăvărează

 =  1
Dana Stefan
[02.Jun.11 10:14]
sufletul unui copil - locul unde Dumnezeu sta sa atipeasca..
felicitari tuturor!
bia, alese sentimente pentru elanul tau creator

Linea

 =  "Minuni ale lumii - ochii copiilor"
tincuta horonceanu bernevic
[02.Jun.11 10:49]
Mulțumim Cristina pentru toată munca depusă, felicitări celor care au postat în această vizuală deosebită.

Versuri și fotografii despre inocența și puritatea acestei lumi.
La mulți ani, copilărie!


tincuța

 =  copilăria, o plimbare pe bicicletă
Cristina Rusu
[02.Jun.11 11:11]
Dana, Ioan,

ne-ați lipsit și ne este dor de voi. mulțumim pentru gîndurile voastre bune.

mulțumim tuturor colegilor care au scris, simțit, împărtășit, copilărit aici

Livia, mulțumesc și mă bucur mult că ți-a plăcut poemul meu. întorc cu bucurie și pentru poemul tău aceleași sentimente.

cu drag, bia

 =  ***
Adriana Marilena Simionescu
[02.Jun.11 11:34]
Realizarea unor astfel de colaje, ca și prietenia și iubirea de altfel cer multe eforturi, atenție și constanță ceea ce înseamnă a dărui celorlalți poate unul dintre lucrurile cele mai prețioase din viață și anume timp din timpul tău. Mulțumesc Cristinei pentru bucuria pe care mi-a făcut-o invitându-mă să particip la acest frumos caleidoscop de început al verii și acelora care fie că scriu, fie că doar citesc, ne arată că purtăm vârsta sufletului și nu pe aceea înscrisă în certificatul de naștere pentru că parfumul copilăriei nu dispare, ci doar se repetă mereu aidoma anotimpurilor.


 =  *
Dely Cristian Marian
[02.Jun.11 19:39]
se înfășoară pământul în curcubee cu dar pentru copiii de pretutindeni.
eu am primit bucuria, am primit lacrima. pașii mi-au crescut, șotronul mi-a rămas mic undeva între adevăr și provocare. am sărit în pantofi prea mari - o libertate care nu m-a prins, fiindcă acest uriaș cer nu mi-a luat copilăria de tot și n-o va face cât timp voi fi.

îi felicit pe autorii acestui minunat colaj - poeți și fotografi.
îi mulțumesc Cristinei pentru invitație și dăruire.

să fiți iubiți!

 =  Suflet de copil
Chitul Grigore
[02.Jun.11 20:02]
Ma bucur ca am putut reveni si eu alaturi de voi in fascinanta lume a copilariei.
Cristina Rusu te felicit, inca o data, pentru efortul facut in vederea mobilizarii atator autori si pentru reusita intregului proiect.

 =  Mă simt ușor jenat
Dan Norea
[02.Jun.11 20:24]
Poeziile din pagina asta, în marea lor majoritatea, sunt niște texte frumoase și serioase. Cele dinaintea mea, în totalitate. Ludicul e prezent în proporție de cel mult 16 % (cota unică).
În aceste condiții, catrenul meu pare ușor deplasat. Dar să vă povestesc: i l-am trimis Biei în joacă, promițându-i că mă gândesc la unul serios. Când l-a citit a râs jumătate de oră, cu niște sechele până noaptea târziu (spusele ei) și mi-a zis că îl păstrează, pentru că de Ziua Copilului se mai și râde.

Redevenind serios, trebuie să declar că pagina de față e plină, fără excepție, de poeme unul și-unul, pentru care toți coautorii merită felicitări. Bineînțeles, în frunte cu Bia cea inimoasă! =  Dan, hai să îți povestesc
Cristina Rusu
[03.Jun.11 08:00]
hai să rîdeam așa cum e normal la o epigramă. tu ai avut așa o imagine, și e firesc că ai scris acest gen de poantă. am primit foarte multe emailuri și din toate, în 6 emailuri colegii spuneau că la epigrama ta au rîs groaznic. chiar mi-au scris special de asta. așa că poți să te liniștești și să nu îți pară rău că ai scris, pentru că eu am așezat-o acolo. înțelege că tu nu ai avut poezie, căci tu spui că poeziile sînt serioase, exact așa sînt, dar tu scrii epigramă și acolo ne amuzăm, epigrama nu poate fi serioasă.

mulțumesc încă o dată tuturor pentru participare, comentarii, gînduri bune

vă îmbrățișez pe toți, bia

 =  ***
Cristina Cirnicianu
[03.Jun.11 09:53]
Mulțumesc din suflet Cristina pentru această șansă, colegilor care au participat și ei la construirea acestui minunat cadou, precum și celor care au lăsat aici un semn.
Aprecierile fiecăruia și chiar o simplă lecturare, contează foarte mult, pentru frumusețea, căldura și inocența tuturor copiilor din această lume. De la ei încă avem multe e învățat.

Felicitări încă odată!
Te îmbrățișez!
Cristina C

 =  Copilăria
nicolae tomescu
[03.Jun.11 21:25]
este o lume
din care toți am pureces
ferice de cei ce au rămas în ea
prin puritatea gândului...
copiii noștri
copiii lumii
ne vor perpetua

Doar în după amiaza aceasta am reușit să văd Astăzi vorbim despre copilărie.
O felicit în primul rând pe Bia și, apoi, pe toți colegii de sait ce au contribuit la raelizarea minunatului colaj

 =  Emoționant
Vali Slavu
[06.Jun.11 00:07]
Am citit toate textele, îi felicit pe autori și pe tine, Bia, pentru inițiativă! Îmi pare rău că nu am putut participa...

 =  ”Astăzi vorbim despre copilărie” :
Nicolae Sorina
[12.Jun.11 20:33]
sper să primești toată admirația mea Cristina, pentru acest sublim grupaj de poezii și imagini. Îmi este puțin jenă că de-abia acum am ajuns să citesc, dar cred că ”niciodată nu e prea târziu”. Mult succes, felicitări tuturor și la mai multe astfel de inspirații lăudabile. Sorina.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !