Comentariile membrilor:

 =  money for nothing
alice drogoreanu
[05.Jan.11 17:37]
acu depinde de care parte a viitorului te afli mno

 =  ie pur ele
Adrian Firica
[05.Jan.11 17:48]
Alice,
am bonuri de tezaur, pe onoarea mea.
trebuie să suporți acest efort financiar, fără să te gândești la consecințe.

ie pur ele - aceste anticipări

 =  OSIM
Liviu Nanu
[05.Jan.11 20:09]
Bun așa! Totuși, așa cum se ivesc zorii zilei de luni (cu toții știm că ziua de luni are tendința să te conducă spre depresii și alte chestii neplăcute) așa se ivește și o mică și nevinovată întrebare: Dacă mă duc la medicul de familie și solicit rețetă pentru parabăseboc sînt convins că-mi va da? Aici sînt cel puțin trei (3) răspunsuri: a) da. be) nu, deoarece medicul este probăseboc. și ce) nu știu/nu răspund. Presupunînd că răspunsul este cel de la litera a apar alte întrebări în cazul în care te duci la farmacie. Cred că cea mai bună soluție este votca "Adio Băse", pe bază de mitilic, scorțișoară, cremă de ghete și gaz de sondă și "Adio Boc", o variantă cu mai multă apă de robinet în compoziție, că nu-ți trebuie rețetă. Și pentru că sînt primul care a născocit numele ăsta, mă voi duce la OSIM să-l înregistrez, presimt că va avea succes pe piață. Trebuie totuși să mă grăbesc, nu am la dispoziție prea mult timp.

 =  Cu drag,
Ghejan Andrei
[05.Jan.11 21:00]
Nu va e frica?
Daca o sa avem anul asta un slogan de tipul "sa traiti si mai bine"?
Iar domnului Nanu, i-as spune ca e dezinformat. Medicul de familie nu mai elibereaza retete, doar sfaturi:
"pentru sanatatea dumneavoastra mancati cel putin o data pe saptamana".
Hmmm... 2011 impar? Nu stiu daca Vlad Tepes ar fi de acord.
Apropos de bani: stiti de ce femeile au cutele pe frunte verticale, iar barbatii orizontale? Imaginativa urmatorul dialog:
EA: - Ai adus banii?
EL: - Care bani?

 =  erata
Ghejan Andrei
[05.Jan.11 21:02]
"-" se stie unde!

 =  concurs
Liviu Nanu
[05.Jan.11 21:10]
Concurs de etichete
Cine va realiza cea mai interesantă (și vandabilă etichetă) pentru votca "Adio Băse" va cîștiga cinci (5) litri de vin de Lechința. Termen: cît mai repede, pînă nu beau eu vinul. Eticheta să fie în Corel x5 sau variantă mai veche.

 =  probleme mari pentru mitru
milos petru
[05.Jan.11 21:45]
O fi adevărat ce-mi văd ochii? Păi toate poveștile care le-am ascultat când am fost mic și pe care le-am spus și eu la copii rămân doar povești? Păi eu știam că Dumnezeu a făcut lumea, a lucrat vre-o șase zile și a șaptea care era Duminica a odihnit, de asta odihneam și noi Duminica să facem ca și EL. Mă gândesc că o să le povestesc nepoților că Dumnezeu a odihnit prima zi care a fost Duminica și apoi s-a apucat să facă lumea. Ce o să-i zic la nepot dacă mă întreabă:-Bine bunicule dar căte zile a fost Duminecă? Eu să-l întreb de ce mă întreabă iar el să-mi spună că tat-su stă acasă de când a fost în grupa mică(el copilul) și nu-și găsește de lucru și să-mi mai zică:-Bunucule tare-i lungă Duminica.
M-aș duce să-mi iau parabăseboc dar mă tem că-mi strigă nepotul:-Bunicule îmi iei și mie niște bomboane proanastase(ia).
mitru

 =  vă invit să batem halvița!
Adrian Firica
[06.Jan.11 01:04]
vai,
am înțeles bine, domnule Nanu, numai cinci litri, nu cinci vedre?
bag seamă că nici oase de pește nu mai sunt prin orașul acela.
e musai să declarați oficial că ați întrat în criză. vin eu și vă salvez. o să batem halvița, 'tu-i mama ei de halviță!

 =  Așa e, arată ca scos din cutie
George Pașa
[06.Jan.11 10:57]
Uite, scriu în spațiul ăsta de joie sfântă, și știu că în el pot încăpea toate neamurile, cu farisei, naivi, optimiști fără de leac (nu cred că îi va ajuta nici parabăsebocul, chiar dacă e mai scump) și pesimiști ce cârcotesc încontinuu.
Păi dacă, vorba reclamei, "viitorul sună bine", atunci de ce să-l mai amanetăm? Drept e că nu prea avem ce amaneta, fiindcă viitorul ne-a fost furat. Știți doar că unii au mână lungă, ba au mai ocupat și tot spațiul.
Cred că știați, pentru "telectualii" din învățământ s-a inventat și parafunebrinul. Are efecte secundare ale naibii, provoacă halucinații severe, încât îți pare că trăiești într-un sistem perfect.
Da' cu halvița puștiului Niță ce-ați avut?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !