Comentariile membrilor:

 =  ..totuși, semnează-l! :)))
gena gurau
[09.Oct.09 14:59]
mă, iar mă determini să dau târcoale...doar, doar oi găsi, nu știu, o fereastră, o firidă, o clanță generoasă...ceva. :))

oricât n-ai crede, casa asta pustie mie îmi e simpatică.
cu toate măscăriile electrocasnicelor și a mobilei, cu ciondăneala aia a cuvintelor sparte sau cu sprintul plăpumioarelor...& comp.

iar dacă tu te oferi să fii
"un sîmbure de măslină /cumva scuipat din gura nopții"
lasă-mă să-mi imaginez cocktailul cosmic în care te-ai lăfăit o clipă mai devreme..:D

emi, fac ce fac și evit să intru în starea evidentă de tristețe din jumătatea asta de pahar.
sorb ușor din..cealaltă, știi?
și-mi place maniera în care te-ai desfășurat și-așa, aici.


 =  din lac in put
emilian valeriu pal
[09.Oct.09 16:09]
Gena,
E drept ca atmosfera e altfel fata de textele in proza. Despre reportajul cu masajul erotic nu pot decit sa spun ca nu l-am semnat pt ca sint un stilp al comunitatii in biserica: adica deh tenor I in cor si alte alea. Asa ca iti dai seama:)). Se poate insa si mai rau. Azi a trebuit sa scriu despre vaccinarea gainilor si bibilicilor impotriva pseudopestei aviare. Asa ca, intre un masaj erotic si o aviara prefer masajul, fie el si fara finalizare :)))

 =  www.youtube.com/watch?v=WZlir45ZAyc&feature=related
iarina copuzaru
[09.Oct.09 21:39]
Poemul mă imaginează ascultîndu-l pe Zappa -cîntînd despre izolația proastă a singurătății (sper să nu consideri nepotrivită sau, și mai rău, vulgară comparația mea). Asta datorită masajului erotic în spatele (sau pe spatele)căruia se află un ansamblu "armonic" bine determinat -al cuvintelor, bineînțeles. În casa asta pustie, gura nopții poate rosti și o astfel de muzică (am mizat pe stări contrarii cu piesa din titlul comentariului).
Mi-a plăcut. Mai trec.

 =  iarina
emilian valeriu pal
[10.Oct.09 16:22]
Nu ma supar de comparatie. Oricum textul e scris ascultind ceva apropiat, adica Riders on the storm de la The Doors. Esi binevenita oricind, chiar daca las semne foarte rar.

 =  ****
ionelia cristea
[10.Oct.09 16:49]
Desi pare un text cumintel are totusi niste ruperi de ritm voit sau nu controlate care creaza ceva interesant. Sunt strofe in care poetizezi foarte mult imagini care ar fi mai sugestive simple, denudate-cateva exemple in sensul asta :"sau l-aș fi făcut pur și simplu o inimă de mîini de picioare de gură", "o zi pe care să o numesc ziua pieptului deschis"."un martor al epurării","părinții să-și plimbe copiii cu gura căscată prin mine".
Apoi strofa 7, mai precis primele 5 versuri contrasteaza cu restul texturii poetice acolo vocea poetica migreaza spre ceva concret, ceva mult mai original si mai penetrant.
Finalul nu prea este pe gustul meu parca incearca sa mizeze pe o imagine ieftina, superficiala care mie imi pare contrastanta cu incarcatura destul de mare a poemului.
Per total mi-a placut.

 =  ionelia
emilian valeriu pal
[11.Oct.09 15:18]
Stiu ca imaginea din ultima strofa poate parea ieftina dar mi-o asum, pentru ca e un fapt concret. Chiar am documentat un material despre masajul erotic si ma gindeam: uite dom'le ce-am ajuns sa scriu.
Multumesc de parere.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !