Comentariile membrilor:

 =  Semn
Carmen Andreea Anghelina
[23.Mar.05 04:47]
"țâșnesc limpezimi peste mine spirale de stropi
în șuvițe de piatră împletind inelele vântului
cu zâmbetul tău modelez ploi "

semn ca te citesc, stii, cu placere :)
drag,


 =  panta Quirinalului flexând în minte gânduri
Maria Prochipiuc
[23.Mar.05 10:15]
Cu zâmbetul tău modelezi în forme abstracte șuvițele vântului , le împletești în versuri prelinse pe cele șapte coline ale Romei, azi te-ai oprit pe Quirinal care sprijină cetatea eternă, ne destăinui una dintre cele șapte legende ale întemeierii Romei, readusă în realitatea ta, doar a ta, trăită prin sentiment tulburător al pășirii atâtor presupuse legende și istorii. O concentrare fastuoasă de versuri, încerci să ne transpui dincolo de vămi și să ne bucurăm împreună cu tine. Folosești multiple modalități de formalizare a verosimilului a creației poetului. Putem vorbi aici de verosimilul faptelor ce par imposibile, dacă nu aș știi că ai trecut pe acolo aș zice că poate fi și un verosimil al visării, miraculosului, fantasticului. Toate aceste nu sunt decât modalități de tehnică artistică prin care cel ce scrie comunică adevăruri posibile în planul atât de viu și impresionant al realului dar și al imaginarului:

panta Quirinalului flexând în minte gânduri teoretizez
ipoteza cununițelor cu flori de măghiran și vălul
de purpură al mireselor patriciene cu pantofi roșii
aducându-i Junonei în dar pielea oii jertfite îmi trec
prin minte turte de grâu cu miere și lapte libațiuni…


 =  Ama
remarc arta ta de a descrie atat de plastic orasul dar mai ales felul in care el se reflecta in gandurile tale. imi place ca aluneci natural din exterior catre interior si iarasi inapoi creând un tot. gasesc poezia ta ca fiind complexa si am subliniat umil doar o mica parte din ceea ce mi-a placut citind-o. am fost acolo,acum imi pun o intrebare... maine pe unde ne mai duci?
drag
Costin

 =  Andreea
simionescu adriana-marilena
[07.Apr.05 12:02]
De partea mea plăcerea de a te avea cu atâta fidelitate în pagină ceea ce îmi dă o stare de bine și confort sufletesc sporind bucuria primăverii ce stă să izbucnească atât de gălăgios afară și în noi.

Ama

 =  Maria
simionescu adriana-marilena
[07.Apr.05 12:15]
Recunoscătoare ție, pentru răbdarea și înțelegerea cu care mă citești de fiecare dată pătrunzându-mi sensurile cu mult mai bine decât o pot face eu, știi atât de bine să mă povestești!

Ama


 =  Costin
simionescu adriana-marilena
[07.Apr.05 13:09]
Simțămintele generoase fac din om o făptură sublimă căci mi se pare că e mai ușor să fii generos decât să regreți că nu ai fost, mulțumesc pentru acest fel al tău de a fi și de a simți lucrurile.

Ama
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !