Comentariile membrilor:

 =  macarale, rad in soare....
notquiteso
[24.Jan.02 12:37]
trebuie sa recunosc, imi plac mai mult textele tale decat poeziile. mie imi suna mai bine asa, intr-o aparenta dezordine, o furtuna de nisip intr-o clepsidra. :)
si.. sper sa nu sari si tu la jugulara mea daca-ti spun ca " minunat" nu are grad de comparatie (am gasit asta intr-un comentariu de-al tau care m-a amuzat. tare tare. :))))
oricum, imi place cum scrii. si daca esti rezonabila, poate negociem un schimb de critici constructive :P

 =  notquiteso: rad, maica, ce sa faca si ele...
crama
[27.Jan.02 17:09]
hielou, intr-o perfecta ordine de idei incep:
mai intai te rog sa indici cu un x-ulet pozitia exacta a jugularei..asta pentru viitor daca o sa descopar ceva tendinte.raspunsul meu este da, la orice intrebare cu orice aroma. trebuie sa recunosc ca nu stiu sa ma bucur daca cuiva ii place ce scriu eu... nu sunt obisnuita. si inca ceva: minunat are mai multe grade de comparatie ( in jur de 200) dar inca nu au fost descoperite toate, ele aflandu-se pe undeva prin africa centrala. me a citit lucrurile pe care le-ai scris si imi plac cu adevarat. sa nu te pierzi si sa nu te convinga nimeni ca nu e bine sau nu e frumos (cu exceptia obiceiului de a te scobi in nas). Pentru mine, ai fost o bucata de luiminita de capat de tunel. am zis!

 =  ... nu ma ploua
Cris
[31.Jan.02 13:39]
Am ajuns la pagina asta incercand sa descopar daca acel comentariu despre fetitza roz este un nou gen literar adaptat la forma de organizare a poezie.ro. Asadar, da - originalitate, cât cuprinde, inteligentă, caldură din toate textele, fie ca exista sau nu chibrituri. Te bucuri sau nu sa auzi asta, eu sunt fericit ca mi-am gasit un nou reper pe site. Si astept cu nerabdare schimbul de critici constructive cu notquiteso, 'daca esti rezonabilă' :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !