Comentariile membrilor:

 =  Mădălina Maroga, mă impresionezi
Preoteasa Marinela
[10.Dec.18 14:27]
Dragă Mada,
M-a impresionat foarte mult gestul tau de a scrie despre volumul de poezie "Iarba iubirii", iti multumesc cu entuziasmul caracteristic nouă, celor ce vedem miracolul vieții în lumini și umbre, care reactionăm ca reactiv chimic foarte sensibil la frumos, urât, dreptate, nedreptate, iubire, ură,...
M-a impresionat că ai considerat să destăinui multe din viața mea personală, cele bune și cel rele sunt ale mele clipe, nu le dezic, nici nu vreau să uit de ele, important e că-mi place să exist în adevăr și frumos, în limitele mele omenești.
Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut așa încât să ne cunoaștem aici, această comunitate din poezie.ro și că fiecare din noi încercăm să fim noi înșine și că fiecare ne considerăm foarte cei adevărați, acei care suntem aici! Aici me lăsăm sufletul să se prezinte, unii mai iuți din fire, alții mai puțin!
Mulțumesc, cu această ocazie, patronului siteului, care ne-a dat aceste ocazii de "înfrățire" prin cuvânt din diverse locuri de pe pământ!
Politicienii din orice țară ar avea de învățat de la noi, cum ne prezentăm sufletele dar fără să lăsăm în urmă case flămânde, cu grija zilei de mâine!Să învețe ce înseamnă iubirea de semeni și verticalitatea eului, nu trebuie să uităm că viața este trecătoare și cu câte o moarte suntem fiecare datori!
Poate a șocat prezentarea poetei MÃdălina Maroga, dar nu trebuie să fie un secret faptul că ne cunoaștem de ceva ani.
Mădălina, m-a impresionat cu câtă atenție și simpatie ai citit versurile mele, îți mulțumesc din suflet.
Sufletește mă simt implinită că totuși versurile mai și plac pe ici colo!
Mădălina, la cât mai multe poeme, articole și împlinire deplină în ceea ce ți-ai propus să realizezi!
Cu această ocazie mulțumesc tuturor care au plăcere să mă citească. Le urez un an fericit, cu sănătate, inspirație și iubire, alături de tradiționalul LA MULȚI ANI!
Cu respect și mult drag,
Marinela Preoteasa

 =  Felicitari!
Yness
[12.Jan.05 20:43]
Felicitari Marinela!
ma bucur pentru reusitele tale.

Madalina
Multumesc pentru descrierea in amanunt a poetei Marinela Preoteasa.Asa ar trebui sa arare o biografie a unui autor.
A fost un gest frumos din partea ta MM

la cat mai multe reusite.

 =  impresionat
matei ghigiu
[13.Jan.05 17:32]
draga marinela,
am citit (cu e-motie) aceasta recenzie si apoi am avut curiozitatea sa ma aplec asupra poemelor tale cu piosenie si intelegere. si, recunosc, am fost impresionat. cata marmura se acunde acolo, cata densitate! nici acum, la cateva ore dupa lectura, nu mi-am revenit, mai simt inca ingerii cu miros de fan bantuind prin camera. nu inteleg cum asemenea poezii nu au vazut lumina tiparului pana acum.mi-a placut si coperta volumului, este suprarealista (dupa umila mea parere) fie si numai prin faptul ca titlul este pus ca un decupaj exploziv...
evident ca nu multi te pot intelege (am vazut asta, si imi pare sincer rau pentru ei. cei care nu ajung la poezia ta nu au aripi - silva! mai ales, care mi s-a parut foarte rautacioasa si care intr-adevar scrie... asa cum scrie) dar eu sunt unul dintre cei care te inteleg si de azi incolo am sa iti citesc fiecare creatie.
nu mai e mult pana departe. si tu ai ajuns foarte departe; atat de departe incat nici nu stiu daca merita sa te mai intorci inapoi. ramai pe drumul tau si lasa-i pe oamenii care nu inteleg in pace. nu toti sunt facuti pentru adancuri.
cu profunzime,

 =  Marinelei
Gabi Schuster Cărărușă
[13.Jan.05 18:05]
Depun aci un semn de bucurie, lauda si urare.
Te-am cunoscut pe acest site, si surpriza este cu atit mai bogata citind toate cele de mai sus.
Noroc Bun !
cu simpatie

 =  Raspunsuri
Madalina Maroga
[13.Jan.05 18:09]
Doamna Marinela,

Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa va fac o surpriza. Placerea a fost de partea mea. Faptul ca va cunosc a fost pentru mine un atu si m-a ajutat mult sa fac aceasta recenzie. Exact cum a spus colegul nostru de site, Matei Ghigiu, trebuie sa mergem inainte, numai asa vom progresa, sa lasam rautatile, sa nu fim incapatinati si vom avea cu siguranta, cu totii de castigat.
Va doresc numai bine si multa liniste sufleteasca de care avem cu totii nevoie.

Yness,

Ma bucura prezenta ta aici si faptul ca faci parte dintre aceia care citesc astfel de articole. Iti multumesc!

Matei,

Sincer, din comentariul tau avem cu totii de invatat. Ai spus vorbe mari, vorbe care trebuie luate aminte.
Este adevarat ca noi, poetii ne facem intelesi mai greu, uneori niciodata dar asta nu are nimic de a face cu respectul pe care trebuie sa-l avem unul fata de altul.

M-am bucurat mult sa te stiu printre cititori.


Cu prietenie,

Madim

 =  Felicitari...si un an bun!
Anghelina Andreea
[13.Jan.05 22:15]
Felicitari, Madim, pentru articol si felicitari si Marinelei pentru versuri...si un an bun, doamnelor, asa cum vi-l doriti...

cu drag,

 =  Sunt foarte plăcut surprinsă și impresionata!
Preoteasa Marinela
[02.Oct.05 19:06]
Yness,
Îți mulțumesc că ai venit la acest dialog, cu sinceritate și inima plină , că mă citești, că-mi înțelegi versurile așa cum îmi doresc pentru toți care-mi citesc din creație.
Un an fericit și plin cu tot ce-ți dorești!
Aripa îngerului a dăruit câte o pană tuturor poeților și a scris cu gând curat : La mulți ani! poete, 2005 va fi unul dintre cei mai îndrăgiți ani ai poeziei!

Matei,
Exprimarea ta atât de hotărâtă și tandră despre poezia mea, după atâtea prădări de înfrunzire, ce le-am petrecut în ultima vreme, îmi alină rănile de pe versurile mele puse nu o singură dată "la colț"și nici o singură dată cu "sabia puterii" deasupra voalurilor ce le ascundeau intimitatea!
Matei, îngerii răcoresc totdeuna tâmpla poetului de arișița dinlăuntrul său!
Unii poeți stau câteodată la masa îngerilor și le câștigă bunăvoința!
Mă simt foarte norocoasă că poezia mea îți place. Mă bucur că apreciezi și tema de pe copertă. Coperta a fost realizată de Șania Doru și pictorul Nicolae Truță, cărora le mulțumesc și pe această cale. În carte sunt câteva desene realizate de mine, dar alegerea lor a făcut-o editorul Călin Jipa: o picătură de apă și una de vin în amintirea sa! un accident groaznic l-a furat universului nostru!
Matei, voi ține cont de sfaturile tale, sunt sincere și din inimă! Părerea mea este că Dumnezeu are un gand frumos pentru fiecare!
2005 un an de împliniri și fericire în viața și casa ta! Porțile sufletului tău să fie la fel deschise pentru toți poeții și îngerii lor!
Cu prietenie,
La mulți ani!

Gabi,
Și eu mă bucur de cunoștiința noastră, de aici. Îți mulțumesc că mă citești și că îmi înțelegi poezia.
Apreciez mult că te exprimi sincer în comentariile ce le faci la poemele mele.
Aici suntem ca într-un cenaclu și nu trebuie să ne ascundem părerile critice, tu ești tu și lucrul acesta apreciez foarte mult!
Cu simpatie și un sincer
La mulți ani!
Harul poeziei să te ospăteze în casa sa!

Mădălina,

Tu parcă ai fi sorbit apa vieții, dătătoare de armonie și sănătate din aceeași cupă cu îngerii dreptății!Mă bucur că ne cunoaștem de atâta vreme, că ești imparțială și că alegi cu grijă și delicatețe tot ce frumos, ce se merită!
Iți doresc multă inspirație și fericire și la cât mai multe articole!
2005 cu tot ce-ți dorești,
La mulți ani!
Cu mult drag,

Anghelina,
Tu de mai multă vreme îmi aduci câte un buchețel de versuri pline de miez și de veselie, spontaneitatea ta imi dă bătaie de cap, o plăcută și dorită bătaie de cap! Ești mereu inspirată și veselă! Mă bucur când găsesc câte o floricică lăsată de tine prn grădina mea!
2005, cu inspirație și tot ce-și dorești!
La mulți ani!

Mă bucur foarte mult când văd că sunteți aici, alături de mine, în aceste frumoase clipe!
Tuturor, La mulți ani!
Cu drag,
Marinela =  ajutor doamna marilena!!!
matei ghigiu
[24.Jan.05 11:19]
doamna marilena,
ajutati-ma! nu stiu ce sa fac! de cand ma stiu scriu poezii cu litere mici si fara semne de punctuatie. am incercat si cu litera mare si cu semne dar nu am reusit. stiu ca dvs aveti un cenaclu unde invatati tinerii sa scrie poezii. eu nu mai sunt tanar, dar as dori sa invat.
spuneti-mi cum sa fac. va multumesc anticipat.
cu caldura,
matei ghigiu

 =  Motivul pentru care scriu
Aurel Lucian Mandrache
[01.Feb.05 21:59]
Marinela Preoteasa, poezile tale mi-au intrat in suflet. Eu am venit pe acest site dupa ce o cunostiinta mi-a dat linkul cu una dintre poeziile tale, asa ca se poate spune ca datorita tie sint aici.
Poeziile tale sint ca setea dupa o zi caniculara, asta sint, tu gindesti curat, sincer, iubesti pamintul si roadele lui si copii. Nu am scris multa vreme, dar odata cu poeziile tale am inceput din nou sa scriu, si poeziile mele sint dovada ca din nou simt poetic.
Iti multumesc.
Sper sa nu te superi ca pentru mine tu esti cel mai important model de aici si daca tu nu ai fi eu as pleca imediat.
Astept cu nerabdare fiecare poezie a ta.

 =  Dreptul la ipocrizie
Silvia Van
[24.Jan.05 11:56]
Mie mi se pare trist ce faceti voi aici...fie ca e indreptatit, fie ca nu.

 =  Madim, Marinela
Bianca Iulia Goean
[24.Jan.05 11:58]
Madim, bine scrisa si biografia Marinelei si recenzia, aplecarea ta isi gaseste ecoul bun in gandul ca am mai facut cunostinta cu un om (ca poeta o stiam deja pe Marinela de pe site). Iti multumesc pentru asta, felicitari.
Marinela, versurile tale au capatat un contur mai bine definit acum, gratie demersului Madalinei. Iti doresc sa iti pastrezi mereu aceeasi privire curata si senina asupra noastra, pentru ca versurile tale ne aduc aminte ca frumusetea este in ochii privitorului.
Nu citisem Greenwich, mi s-a parut extraordinara!
Cu drag, Bianca

 =  Bianca Iulia Goean
Preoteasa Marinela
[02.Oct.05 19:06]
Bianca, îți mulțumesc pentru încurajare! mă bucur ă faptul că-ți place Greenwich! este una dintre preferatele mele, chiar imi puneam întrebări de ce nu place acest poem, așa am avut senzația până acum, că nu place poemul ăsta! mi s-au spus atâtea cuvinte rele că începusem să mă îndoiesc de foarte multe convingeri ale mele, chiar îmi propusesem să le țin numai pentru mine! să-mi văd de ale mele!... va avea cine, poate cândva, să citească cu nesaț ce scriu!
Dar spun prea multe!...
Am să citesc și eu pe la tine!
O săptămână frumoasă!
PS Acum am văzut noile comentarii.
Te mai aștept,
Cu drag,
Marinela

 =  matei ghigiu
Preoteasa Marinela
[01.Feb.05 22:00]
Matei, eu știu cum e bine să facem!? Poți să întrebi mai multe prin email!
Mulțumesc de trecere, te mai aștept,
Marinela

 =  Aurel Lucian Mandrache
Preoteasa Marinela
[02.Oct.05 19:06]
Lucian,
Mă bucură ceea ce scrii. După cum spui tu, înseamna că poezia mea este totuși poezie. Dorința cea mai mare pentru fiecare dintre noi, de aici, de pe www.poezie.ro este să simțim că poezia noastră este lecturată cu sete!
La comentariul tău ți-aș răspunde mai ușor cu câteva versuri. Nu știu cine ești dar mă simt fericită că-ți place cum scriu.
***
De aceea suntem, aripă și gând,
să ne sprijinim unii pe alții
precum sunt zilele pecetluite
de clipele devenirii și ochi
ai sinelui să fim, să fim adiere,
alint, lumină, torent de lumină
să fim, prin nemoarte să ne poarte
caleașca zeului timp, acolo în Hiperboreea,
tu, eu, noi toți care scriem poezii
vom sărbători nuntirea timpului!
aripă și gând suntem, vom fi
cuvinte în țara Cuvânt!

 =  ..
Claudiu Banu
[28.Feb.05 12:08]
Fericiti cei...

 =  O invitație pregatitoare!
Preoteasa Marinela
[02.Oct.05 19:06]
*Claudiu, scuze ca intru cam rar pe aici! sa-ti raspund imediat la reflecția ta!
"Fericiti cei..." dar eu te asigur ca este rău cu rău dar mai rău fără rău!

Spre sfarsitul lunii aprilie voi lansa 2 sau 3 carti, al caror autor sunt! e munca mai multor multi ani!
M-ar bucura sa te numeri printre cei prezenti la lansare! e o invitație pentru tine si oricine dorește să participe la eveniment, sunt in stadiul de tipografie cu cartile!
*Aurel Lucian Mandrache, m-ar bucura foarte mult sa fii printre cei prezenti la lamsare. Cu câteva zile inainte voi scrie aici ora, locul și ziua lansării volumelor!
Aș fi fericită dacă aș avea prezenți câți mai mulți fani!
Numai de bine ,
cu inspirație din belșug,
Marinela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !