poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 17272 .



Modificare pagina 1 - poezie.ro
special [ Anunţuri ]
Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2006-04-11  |     | 



Vă semnalez o modificare destul de importantă a primei pagini a www.poezie.ro. În coloana a treia, după articolul de fond care anunță (de obicei) cenaclurile și alte evenimente ale comunității, găsiți de acum încolo textele recomandate de editorii site-ului vizitatorilor, atât celor ocazionali cât și membrilor fideli.
Scopul acestei modificări a fost de a aduce în atenția tuturor textele remarcabile prin aceste recomandări și în același timp de a încuraja (și chiar a forța) editorii să se implice mai mult în activitatea de promovarea a materialelor notabile și încurajarea autorilor care scriu bine.
Vă rog să rețineți că textele propuse în rubrica de "recomandate" sunt texte propuse de editorii site-ului fără să considerăm că ele reprezintă în vreun fel o opinie generică și absolută asupra calității lor. De aceea, rareori aceste recomandări vor fi justificate de editori prin comentarii adiționale. În schimb, toți cei care citesc aceste texte și doresc să se oprească asupra lor pentru a contesta clasificarea editorială o pot face și chiar sunt solicitați să o facă însă doresc să vă atrag atenția că orice astfel de "contestare" trebuie să se facă prin intermediul unui ESEU și nu prin comentarii sau remarci frugale. Sperăm ca în acest fel să depistăm și următorii candidați pentru rolul de "steluțari" și să promovăm în acest rol cât mai mulți membri capabili de comentarii pertinente și coerente. Mai mult, selecția comentariilor care vor rămâne pe aceste texte se va face mult mai riguros, cu scopul de a elimina orice remarci scrise "în fugă" și de a păstra acolo doar remarci bine argumentate, întotdeauna cu referire clară, directă și unică la textul în discuție.

Vă invit să comentați ideea acestei modificări NUMAI în subsolul acestui text pentru ca această îmbunătățire a interfeței să poată fi rafinată cât mai bine în continuare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urez lectură plăcută.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!