poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 18540 .



Poșta redacției
special [ ]
Monica Nastasa aka Ionut Ciobanu Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2005-11-16  |     | 



foto: Blake Campbell

Îmi propusesem de mult timp să încep o rubrică de tip "poșta redacției". În seara asta, verificând pentru o ultimă dată emailul înainte să plec de la birou, am găsit în căsuța de editor agonia.ro un email semnat Monica Nastasa:


-----Original Message-----
From: monica.nastasa [mailto:monica.nastasa@#&¤#.com]
Sent: Wednesday, November 16, 2005 12:34 PM
To: [email protected]
Subject:

Dati-mi voie sa ma anunt total dezamagit de site-ul acesta…nu atat despre continut cat despre managementul lui.

Am incercat de trei ori sa ma inregistrez…nu am reusit pentru ca acest site pare a fi o foarte mare favoare facuta muritorilor de rand... Pare mai degraba un formular de completat la un birou unde trebuie sa te apleci sa platesti dupa ce ai stat la coada , iar apoi afli ca ai gresit o virgula si trebuie sa stai iarasi la coada...

Pacat! Mare pacat! Inca suntem unde suntem...

Ionut Ciobanu.



O parte dintre voi îi vor da dreptate, o parte au simțit deja nevoia să se urce pe pereți. Eu i-am răspuns:


Draga Ionut,

iti raspund si imi dau seama ca mesajul meu te va lovi atat de mult in amorul propriu incat nu vei mai incerca vreodata sa intri in aceasta comunitate. imi asum riscul, sperand ca acest raspuns ar putea sa aiba un efect miraculos, nemaiintalnit, asupra ta si sa recunosti ca te afli intr-o mare eroare, ca ai gresit, si ca acest site si oamenii care il intretin merita toata admiratia ta. vom vedea:

site-ul acesta este un serviciu gratuit pus la dispozitie prin eforturile financiare ale proprietarilor, care isi pot dedica doar o parte din timp pentru imbunatatirea lui.
in plus, toate emailurile primite contin mai mereu "plangeri" "dezamagiri" si aproape niciodata descrieri clare ale problemelor, propuneri constructive si idei fezabile.

asa ca mai bine ne-am declara nemultumiti de calitatea umana a propriilor fiinte, care nu sunt in stare decat sa critice si sa desfiinteze mereu, fara sa incerce vreodata sa adauge valoare.

trebuie sa recunosc ca astfel de mesaje nu ma mai enerveaza absolut de loc, insa ma intristeaza cand citesc propozitii ca aceasta: "Pare mai degraba un formular de completat la un birou unde trebuie sa te apleci sa platesti dupa ce ai stat la coada ". si vin si intreb mirat: te apleci "sa platesti" ???? poate nu vorbim despre acelasi site? sau poate faptul ca iti pierzi cateva minute completand un formular despre propria persoana este un pret prea mare pe care il platesti pentru a-ti expune creatiile geniale (sau, dupa caz, imbecile) in fata catorva mii de oameni?!

totusi, sunt complet de acord cu concluzia de final:
"Pacat! Mare pacat! Inca suntem unde suntem..."
si mai pot adauga si eu: cu oameni ca tine aici vom ramane MULT timp de-acum inainte.

cu parere de rau
radu herinean
editor sef si proprietar
www.agonia.ro


Am uitat să îi spun că îi voi publica scrisoarea la "poșta redacției". Dacă va reuși într-un final să se înregistreze o va găsi aici, altfel (și cel mai probabil dealtfel) o va citi doar în email, va înjura de câteva ori, poate chiar îmi va răspunde, lumea se va învârti în continuare la fel, noi vom continua să scriem (sau nu) și lumea va continua să citească.
Până când lucrurile astea se vor schimba, eu urez tuturor celor peste 10.000 de oameni care au reușit să își creeze un cont pe acest site o seară bună, liniștită, cu cât mai puține emailuri de la cât mai puțini dezamăgiți.

am stat prea mult la birou, plec spre casă.
al vostru modest editor
radu herinean

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!