poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2758 .



Imi smulg din timp si va scriu
scenariu [ ]
Va scriu voua care ati decis politica de inscriere pe site

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Hmm ]

2005-12-05  |     | 



Am mai trecut pe la dumneavoasta, pe la Agonia. Lucrurile merg mai bine acum. Sunt unele lucruri care s-au imbunatitit. Felicit cei doi, trei insi care mentin site-ul.
Eeeei, si acum vine problema. Citesc un articol, citesc si comentariile si ma amuz. Ma hotarasc sa comentez si eu si .... surpriza! La inregistrare mi se cere numele real!! Iar justificarea puerila vine tot acolo. "Numele real și complet este obligatoriu, el permițând și nivelele superioare de acces în viitor" Ba mai mult, "Poți fi exclus de pe site dacă furnizezi informații false ...etc". Personal nu am nimic de ascuns si sunt un .."neica-nimeni" si nu m-ar deranja aceasta obligativitate. Insa aceasta obligativitate presupune un angajament din partea celor care sunt in spatele site-ului Agonia. Un angajament cu privire la confidentialitatea datelor. In politica lor se spune "agonia.net functioneaza pe baza unui sistem de securitate bazat pe cont cu parola si informatii despre identitatea electronica a vizitatorilor. Membrii agonia.net sunt responsabili pentru pastrarea secretului privind conturile de pe site ..." si nimic altceva despre securitatea inregistrarilor membrilor ! Ba membrii sunt responsabili pt acest "secret"!
Domnilor! Nu stiu cine sunteti dumneavoastra cei din spatele afacerii Agonia -caci pana la urma este o afacere- dar daca pretindeti sa ne inregistram cu nume reale, dati-ne o asigurare ca datele noastre vor fi confidentiale, ca nu vor fi inmanate unor terte parti si ca, astfel, nu o sa ma trezesc cu tot felul de maculatura in cutia postala -electronica sau nu- sau cu cine stie ce telefoane in... campania electorala. Apropo, unde este link-ul acela care spune despre..voi? Daca sunteti un nume sau ati devenit un nume pe net, daca aveti putina consideratie pentru domniile voastre, spuneti cine sunteti! Aveti ceva de ascuns? Nu cred.
Nu doresc sa frizez absurdul, dar lucrurile acestea se pot intampla, se intampla. De ex., de unde stiu eu ca in spatele afacerii nu este o editura de carte, care imi va trimite "oferte" nedorite. Ma puneti in fata unui fapt implinit: existenta unei inregistrari despre persoana mea in baza de date a unei companii, fara acordul meu. Sa revin la procedura de inscriere si lacunele ei fata de informarea celui ce doreste sa isi creeze un cont la dvs.
"agonia.net isi rezerva dreptul de a inregistra si a retine orice informatie legata de activitatea membrilor site-ului si de a dezvalui identitatea unui membru (sau orice alta informatie detine) in cazul in care considera justificata o plangere la adresa activitatilor din site" Ativitatile cui domnilor? Ale mele, ale voastre? Plangerea cui? catre cine? Exprimarea este ambigua si nu va foloseste dpdv legal.
In final apare "asiguram ca toate aceste masuri si reguli au fost redactate si vor fi aplicate pentru a ne asigura de bunul mers al activitatii in site". Hmm... bunul mers al activitatii in site si al afacerii in sine depinde de securitatea datelor furnizate de participantii la activitatea site-ului.
Nu cunosc pe nimeni pe pe acest site si exista nici un grup de interes in spatele meu. M-a deranjat obligativitatea scrisa cu litere inegrite (bold) cu privire la numele real, urmata de ... nici o asigurare in textul http://www.agonia.ro/includes/policy.php despre securitatea datelor furnizate de cei ce se inscriu. Prezenta a fost scrisa ca o sugestie, o observatie.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!