poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1703 .



Despre fete...........
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sorin25 ]

2004-12-25  |     | 




Despre fete....despre iubire....


am o vasta experienta in domeniu.as putea sa spun ca sunt chiar un expert.n-as putea sa spun expert in creiere blonde sau in ratari...s-ar parea ca e unul si acelasi lucru.un fapt e sigur toate iubitele mele au fost blonde si toate ratarile mele in iubire au fost de aceiasi culoare.
prima mea iubita se chema marta.frumoasa desteapta glumeata.m-a prins precum pestele in undita.fara scapare.
fetele ma fac timid.fetele ma fac sa-mi pierd cumpatul.fetele ma fac cum nu-mi doresc niciodata sa fiu -nesigur pe mine-.in primul rand toate iubitele mele vorbeau mult.atat de mult incat mintea mea nu reusea sa le mai tina pasul. de la o vreme urechile mele refuzau sa mai asculte nu stiu daca din surplus de informatie or selectand informatia refuzau sa-mi dea informatiile inutile.
imi plac fetele?.raspunsul ar fi ca nu stiu.privite in stoluri mari mi se par interesante.
in mod particular ma intimideaza.privirile lor.atingerile lor.parfumul lor.saruturile lor.ma simt ca o cetate la care trebuie sa-mi asez cate un paznic in fiecare turn.privirea lor te asediaza.mainile lor iti provoaca un tremur.respiratia lor te incita.parfumul lor te invaluie ca intr-o plasa.saruturile te fac sa-ti piezi cumpatul si sa devii dintr-o data foarte vulnerabil.
in mod sigur imi place sa le privesc.as spune ca este un defect personal.privirea mea seamana cu o chemare. in clipa urmatoare fata vine spre mine ca un ac de gamalie atras de un magnet.cu toate atuurile ei.pasul.privirea.zambetul.arcuirea trupului.cu setea ei de cunoastere.cu foamea ei de a te devora.eu o privesc ca pe o floare.ca pe un fluture.ca pe o adiere de vant.ea ma priveste ca pe o prada usoara.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!