poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1685 .



amintiri din viitor...( I )
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [x ]

2003-06-26  |     | 



Venea pentru a n-a oara in Bucuresti.Nu-i placea de fel sa plece de acasa pe o vreme ticaloasa cum e cea din decembrie.Ascultase muzica buna in autocar si-si permisese sa viseze cu ochii deschisi tot drumul.Bucurestiul ii trezea amintiri superbe si cu toate ca este un oras mizer cei patru ani petrecuti aici aveau valoarea unei jumatati de viata pentru ea. Era vremea ei de visare: ploua,era ceata-genul de vreme pe care numai ea o adora. Cu toate astea nu se simtea deloc bune avand in vedere ca avea o misiune grea, trebuia sa puna capat calvarului ultimilor sase ani si mai era si putin ametita din cauza drumului. Atatia ani de ratacire?!, nici eu nu stia cum reusise sa fie absenta la tot ce se petrece in jur atata timp.
In sfarsit reusi sa ajunga in Unirii. Ii daduse intalnire la Mec unde nu se intalnisera de atata timp. Azi nu avea chef sa inghete pe o banca in parc si in plus ploua. Fredona la nesfarsit aceeasi melodie idioata pe care o prinsese din zbor din metrou. Ii placeau plimbarile cu metroul. Cred ca de asta adora si Bucurestiul, ii placea la nebunie sa se piarda in furnicarul de oameni unde putea sa se plimbe neobservata.
In restaurant era muzica buna, ca de obicei, in plus era fain ca nu se fuma. Era singurul loc unde se putea duce fara sa se enerveze ca fumul inecacios ii va intra in haine. Auzise ca se interzicea fumatul in locuri publice din decembrie dar pana acum nimeni nu se sinchisise sa afiseze vreun avertisment.
Ajunsese devreme desi stia ca M nu va intarzia avand in vedere ca o mai facuse o data sa-l astepte. O cunostea destul de bune si stia ca se enerva cumplit si devenea nesuferita dupa cateva minute bune de asteptare.
VA URMA

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!