poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1773 .



În contra filateliei
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Lizard King ]

2007-05-08  |     | 



Sunt pentru combaterea filateliei pe net.
În primul rând, cand îți fileaza, de ce intri pe net?! În al doilea rând, am auzit io că pe vremuri, filații erau ăia care brăzdau mările (care erau mult mai netede ca acum, în ziua de azi, cum pleci pe mare, n-ai loc de brazde, sau de brăjdi, cum naiba o fi pluralul!). Mai apoi, filații au fost ăia de care se ocupa în mod direct Securitatea, după care au devenit cei cu probleme de lampă (aș zice că e normală ordinea pe care am ales-o).
Totul ar fi fost în regulă, dar au intrat cu filatelia lor pe internet. Dacă erau doar cei cu site-uri porcografittice era încă bine, fiindcă totuși, ce mare lucru să desenezi un grafitti reprezentând un porc? Eu nu porcografittismul voi să-l combat, ci acele aluviuni spirituale care urmăresc a descărna spiritul poporului român de pe internet, unde s-a cuibărit din moși-strămoși, de când a venit Traian să le dea dacilor format c:.
Filateliștii, așadar, reprezintă o amenințare constantă, despre care am ca un presimț că -dacă nu are să fie curmată, sau curmală, cum s-o fi zicând, în fașă- are să crească augmentativ până la cer. O să fim umpluți, prin acest sistem de filatelie ordinară –da, nu mă feresc de cuvinte, or-di-na-ră!-de tot felul de cd-uri si dvd-uri filat, casete filat, oameni filat și dacă nu facem ceva, o să ne filateze și copiii, ferească Dumnezeu! Pai daca fileaza tot, nu vom mai avea nici de mâncare -nu zic de burtaforie, să ne hrănim adică euforic- dar nu vom mai avea după ce bea apă, că și aia o să fie filatată!
Așa cum știți, filatelia informatică se cunoaște după timbrul ei vocalist răgușit. Da, este un timbru tot mai puțin vocalist. Datorită glasului pătrunzător al legii dreptului de ajutor, despre care am citit. Fiecare creație intelectuală este protejată, așadar, de dreptul de ajutor. Că dacă nu ajuți o biată sau beată, cm se zice, creație intelectuală, Dumnezeule, ce suflet de creștin ai în tine?!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!