poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2041 .



Razboiul fotbalului
proză [ Ştiinţifico-Fantastică ]
Inceputul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Kyndex ]

2006-05-22  |     | 



Nava enter-prize nu simtise inca gustul infiorator al morti, asta pana in aceasta zi, un membru al echipajului fusese lovit de o boala oribila, o boala de care nu puteai scapa, o boala ingrozitoare de toti se temeau sa`i pronunte numele, “dearia”, ingrozitor si numele, yuk.
Echipajul enter-prize era format din: Capitanul, Wolsgan Amadeus Socrates Albert Ludvig George Nyck Tyron Jones, zis Cpt. Nyck. Al doilea in comanda era, omul de stiinta, Cezare Puola, zis Pilula. Urmatorul era Vladimir Putin, zis Vladimir Putin, imediat dupa acesta era Andrew Bokciu, zis Bokciu cu ochelari. Ultimul din gramada era Alexander Alexander, zis ala micu cu manuta de facea ptiu, ptiu.
Decedatul grupului era Mohamed Al Vutikiri, acesta inca se vaicarea pe jos si nu vruia sa moara, suspansul continua:
„My amigos, va rog a ma ingropa..., langa..., langa idolul vietii mele, Nicu, va rog”
„Care Nicu mha tampea?” intreba Andrew
„Nicolae Ceausescu, langa el sa ma ingropati”
„Bine, bine, iti vom indeplini ultima dorinta” zisa Nyck si Mohamed muri.
„Haideti sa`l ingropam unde a vrut, cand inchide la non stop?” intreba Cezare
„In cateva minute” raspunsa Alex
„Cee? Aruncatil peste bord, haideti sa luam gogosi de la non stop pana nu se inchide” se corecta Cezare si usa de la nava se deschisa, iar cadavrul lui Mohamed zbura afara, acesta trecu pe la geamul lor, alaturi de o vaca si Dorothy care striga „TOTO NU MAI SUNTEM IN KANSAS”, dar acesti nu ii bagara in seama si isi continuara drumu.
„Nyck, nu trebuie sa ne intalnim la non stop cu Cpt Borcea si Don Copos?” intreba Vlad
„Ba da, trebuie sa ne gandim cum sa inlaturam fortele rele ce cresc, Lord Jiji e in ascensiune” raspunsa acesta
„Am auzit ca a construit o noua nava, STEAUA CRESTINA, super nava, pana si C.L. se teme de ea, si cu sub locotenentul lui M&M va fi foarte periculos” zisa Vlad
„Da, asa e, nu cred ca Republica mai poate fi tinuta in frau de Ducele de Corleone, trebuie schimbat” zisa Andrew
„Dar cu cine, singuri contra-candidati sunt Gica de la Popeasca, si M&M, care e omu lu Jiji, si Gica e cu vaca, tot mai bine sa ramana Ducele” le zisa Cezare.
„Cam asa, oricum, vorbim la non stop, bagati hipe-duper-ultra-mega-dupy-dupy-lupy viteza, acum” striga Nyck.
Odata ajunsi la non-stop incepu o lupta enorma, Cezare si Nyck fura cei alesi sa lupte pe frontu principal, acestia inaintau cu forta spre magazinul de gogosi, in acest timp Alex si Vlad atacara standul de bauturi alcoolice, iar Andrew tinea usa de la nava deschisa sa intre mustele.
Deodata Nyck fu trantit la pamant, Cezare se opri sa il ajute:
„Nu, dute, lasama pe mine, ai ramas singur, trebuie sa indeplinesti misiunea, nu`l lasa pe Jiji sa castige, ca ala daca ajunge la magazin inaintea noastra cumpara toate gogosile, fugi” tipa Nyck
„Dar...” incerca sa zica ceva Cezare dar Nyck il love intre picioare
„Am zis sa pleci”
„Bine, bine, vruiam doar sa te ajut” si pleca lasandu`l singur pe jos pe Nyck
„BHA, VINO BA DRACU INAPOI, BA GLUMEAM, NU CREDEAM CA O SA ASCULTI DE MINE, CEZARE NU MA LASA SINGUR” si Nyck incepu sa planga ca o fetita mica, si incepu sa dea din maini in stil pussy.
Dupa o lupta grandioasa care a tinut exact 2 minute, toti erau inapoi la nava, Nyck nu era accidentat de loc, avea doar ochii rosi de la atata plans ca o femeie. Deodata la geamul navei bocani cineva, dupa care se auzi si suneria, Nyck se dusa sa deschida dar fu speriat sa vada cine era:
„OOOO, Don Coposinio si Cpt. Borcisimo, no que fa my comrades?” intreba Nyck salutandu`i in stilul lor, dandule o palma peste frunte dupa care luandu`i de mana si dansand in stil cha cha si in final un sut in cur si un deget ud in ureche.
„Baieti uitati pe cine avem la bor, aliati nostri in lupta magnifica de a purifica lumea aceasta de blaturi si de mana neagra si neastamparata a lui Jiji” zisa Nyck
„NU ii mai zice numele, ma sperie, cel-al-carui-nume-nu-trebuie-pomenit, asa sa`l strigi cum il striga toti” zisa Alex
„Nu trebuie sa`l strigam asa, trebuie pe numele sau, altfel vom fi intodeauna speriati de el si noi nu trebuie sa fim speriati de el, noi trebuie sa castigam acest razboi magnific, ati intales?” intreba Cpt Borcea
„Desigur dl Borcea, your wish is my command” raspunse Alex si toti se asezara la masa la o partida de poker pe dezbracatelea si o bautura racoritoare(alcoolica) si desigur o gogoasa.

.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!