poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1441 .



Două minute
proză [ ]
Aer fără parfumul tău

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2008-02-15  |     | 



A trecut un minut peste iubirea noastră. Știu unde ești, așa te simt întotdeauna. Nu vei fi niciodată oare a mea? Azi ai privit atât de adânc în sărutul meu puțin brutal. Buzele tale uscate le doream umede cât mai repede. Sunt atâtea de spus. Sunt atît de îndrăgostit. Sufletul îmi este dezorientat.
Te privesc și sunt nebun. Mă întreb, mă doare, mă roade, mă distruge...dar toate se ascund undeva în spatele iubirii din mine. Doar tu poți păstra iubirea....și dacă ai știi cum să o faci. Știu, vorbesc fără sens. Amândoi dansăm în iubirea asta și este atât de plăcut. Te doresc, îmi este dor de privirea ta, îmi este dor de interiorul tău cald, îmi este dor de mișcările tale, îmi este dor de intimitatea noastră nebună. Și peste toate dorințele astea atât de frumoase, îmi este dor de sufletul tău, să te ascult cum vorbești și râzi, să petrec cu tine ore întregi și să nu le simt, să ascult cum vocea ta dulce îmi spune "te iubesc!" la infinit. Esti jucaușa mea nebună care merită toate gândurile și inima mea. Te ador! Nu știu ce este cu mine. Mă simt dezorientat, nu mai am repere, nu mai văd clar, nu mai îmi pasă de ce este în jur și mă zbat să duc totul la capăt. Mă simt "dezbrăcat" în fața ta, atât de sentimente cât și de haine, dar nu simt teamă, nu simt că ma vei răni vreodată. Simt că inima mea se află acolo unde trebuie. Simt că sufletul meu visează visul meu.
Nu pot dormi noaptea, simt că îmi lipsește o jumătate, jumătatea mai bună din mine. Închid ochii și te sărut și îmi aduc aminte de acel superb sărut dintre noi. Închid ochii și îmi aduc aminte de ochii tăi frumoși... și de fiecare dată simt frumusețea nebunei iubiri. Aș vrea să te iubesc așa în fiecare zi și în fiecare clipă, să te fac fericită, să simt strângerea ta în fiecare zi.
Și mâine o să mai treacă un minut peste iubirea noastră. Azi ai spus “te iubesc!” pentru o eternitate. Azi dansezi în visul nostru cu tocuri înalte un vals nemuritor. Azi nu mă mai întreb de ce iubesc și nici nu vreau să știu cât, când...nimic nu mai contează. Azi nu îmi pasă de moarte pentru că trăiesc prin tine.
Mâine o să întorc timpul cu două minute în urmă, să mai trăiesc o dată.


.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!