poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1407 .



Cuvinte
proză [ ]
...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [alinadiana ]

2011-12-28  |     | 



Nu știu dacă sunt tristă sau fericită. Nu stiu daca să plâng sau sa rad , daca sa aleg ura sau iubirea sau macar golul, vidul unui suflet ce nu are cu ce să se umple. Nu știu daca sa intind mâna si sa te strâng la pieptul meu care a tânjit zile in șir dupa tine. Primul pas spre recuzare a fost să-mi inchid telefonul spre a nu te mai auzi cum incerci sa ma cauti. De ce? De ce faci asta daca nu ma vrei in viata ta? De ce-mi spui ca ma iubesti, daca n-ai puterea sa recunosti acest lucru in fața celorlalți?
Eu nu sunt o umbră, nu sunt o nălucă ce apare doar noaptea, in vise. Eu sunt o femeie ce are nevoie să fie iubită, pe care s-o strângi in brate, s-o mângâi, s-o cerți, dar să-i recunosti existența.
Atunci cand te-am intrebat daca nu cumva iti este rusine sa ma iubesti, te-ai revoltat, m-ai acuzat ca gandesc lucruri ireale.
Cand ne-am intalnit față in față te-ai uitat la mine ca la o trecatoare necunoscuta.
Atunci am fugit...am fugit, crezand ca n-am stiut cum sa reactionez, insa fugeam de tine, de iubirea ta falsa, care mă arde, de iubirea ta inchipuita care nu se va implini niciodata.
Eu nu sunt o fantasma, iar daca n-ai inteles acest lucru, atunci am sa te eliberez de iluzii, caci o iubire fara o particica de realitate nu isi are rostul!
Inima mea nu este un coș pe care sa-l umplu cu iluzii, inima mea este ceva real care, atata timp cat va bate, o s-o faca pentru cineva care va aprecia bataile ei!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!