poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2986 .



Ultimele știri (II)…
proză [ ]
antidepresive
Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Cafe ]

2010-01-09  |     | 



1. Ieri dimineață, o clădire încă neridicată a fost la un pas de a fi înghițită de un incendiu de proporții. Muncitorii aflați la locul de muncă, abia intrați în pauza de băutură, au intervenit imediat, ajutați de faptul că tocmai înghițiseră câteva butoaie de bere și au stins flăcările ce lingeau deja butoaiele respective. Cu excepția flăcărilor și a butoaielor, nu au fost alte victime.
2. Primarul unei comune primitive din județul Iași, care a candidat ca independent, a anunțat că nu mai face față singur în lupta cu mamuții de la București și a cerut ajutorul mai multor triburi din localitate. Înspăimântate, acestea și-au ascuns imediat capul în alcool. Rămas singur cu mamuții, primarul a făcut ce a făcut, pe el. De oale de noapte nu auzise, iar cele de zi s-au spart toate în capul lui, deși nu fuseseră încă inventate.
3. Un grup de cercetători englezi a descoperit de curând că virusul gripei porcine H1N1 a început să sufere noi mutații. Astfel, în urma cercetărilor, unul dintre viruși a scăpat, printr-o gaură de ac, luând-o la sănătoasa. În prezent, virusul respectiv se află în libertate. Se bănuiește că ar locui ca rezident în România. Autoritățile noastre refuză categoric să-l extrădeze, virusul având imunitate…diplomatică.
4. Doi agenți sub acoperire, deghizați în câini polițiști, au fost nevoiți să intre în călduri. Fiind foarte ridicate, cei doi au violat o cățea de polițistă, care tocmai își aștepta stăpâna în fața unui magazin alimentar. După nouă luni de la întâmplare, cățeaua a născut o potăiță de polițist. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție ne-a comunicat că atât mama cât și puiul sunt în afara oricărui pericol, fiind sub acoperire.
5. După înghețarea salariilor și pensiilor, Guvernul a anunțat recent, că cea mai bună soluție de ieșire din criză ar fi criogenarea întregii populații. Astfel, Executivul a înaintat deja către Parlament proiectul Legii criogenării, pentru a fi adoptat în procedură de urgență.
După adoptarea legii, Guvernul mizează pe sprijinul necondiționat acordat de regiile autonome de furnizare a agentului termic.
La primirea proiectului, Parlamentul s-a dezghețat brusc.
6. Un cetățean adult din comuna Holboca, jucându-se cu o petardă, a sărit în aer, rămânând mult timp în el. Aerul a fost condiționat de autoritățile localității respective să restituie rămășițele cetățeanului, pentru a fi înhumate, dar acesta a refuzat categoric, pe motiv că victima a avut permanent aerul că știe ce face. Din păcate pentru petardă, s-a înșelat mortal.
7. Institutul de Cercetări și Studii Aprofundate din cătunul Crăcănații Mari și Mici, a intrat recent într-o fundătură, din lipsă de fonduri. Din fundătura respectivă a mai putut fi extrasă doar rădăcina pătrată a contului de dezvoltare, în care se găseau 0 RON.
Deși Curtea de Conturi a audiat de urgență toți locuitorii cătunului, încercând să desfunde fundătura în care intrase Institutul, nu a ieșit la lumină nicio neregulă financiară, fiind nevoită să improvizeze. Audierile continuă.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!