poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3586 .



Ultimele știri…
proză [ ]
antidepresive
Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Cafe ]

2010-01-08  |     | 



1. După ce a violat un domiciliu, numitul Stambă Valeriu s-a trezit dat în judecată pentru pensie alimentară, deși ăla micu n-are nici măcar 1 an vechime în câmpul muncii, iar proprietara nu era acasă când s-a produs violul. Motiv pentru care numitul Stambă, în urma traumei puternice a încercat să dea colțul, dar a fost obligat să dea doar bunurile însușite abuziv. Relele i-au fost lăsate în plata Domnului, urmând ca, până la El, să-l mănânce sfinții. Aceștia din urmă n-au fost încă identificați. Cercetările continuă, chiar și în această perioadă de criză.
2. Duminică seara, o tânără trecută cu bine de prima tinerețe, a fost surprinsă pe centură de un raid al Inspectoratului General de Poliție pentru Protecția Animalelor, imediat după ce intrase în stâlpișorul proaspăt descoperit de un șofer de tir. După ce și-a revenit din șoul traumatic, tânăra le-a povestit inspectorilor că ea venise în zonă cu intenția de a verifica dacă centura respectivă era de siguranță. S-a dovedit că nu. Din experiența tinerei, nici de campion nu era.
3. Întruna din zilele săptămânii trecute, pe aleea centrală din Cimitirul Pensionarilor, au decedat subit două persoane, soț și soție, în urma unei căderi de la mare înălțime într-o groapă descoperită în mijlocul aleii, din păcate neocupată.
Imediat după incident, Administrația Cimitirelor a înaintat Primăriei un proiect de Hotărâre de Consiliu, prin care să fie cedate cimitirelor gropile de pe toate străzile, rezolvându-se astfel atât penuria de locuri de veci pentru pensionari, cât și a gropilor de pe drumurile județene. Cu-atât mai mult, cu cât gropile respective sunt pe veci.
4. În dimineața zilei de ieri, cetățeanul turmentat Mitică Corcoduș a întrat într-o comă alcoolică cu tot cu autoturismul Dacia Logan pe care-l conducea, în urma căruia circulau regulamentar alte trei autoturisme, unul peste altul. Din declarațiile martorilor aflați în față lângă șoferi, pe locul mortului, nu s-a mai recuperat nimic, deși au fost date cu limbă de moarte. Rudele celor implicați în accident erau și azi în șou traumatic, în urma alergăturii cu formalitățile de deces, o parte dintre ei chiar cedând nervos. Decedații, în schimb, au rămas în continuare tari, pe poziții. Lui Mitică Corcoduș i-a fost deschis dosar penal, motiv pentru care numitul refuză să mai iasă din coma alcoolică. Din spirit de solidaritate, autoturismul i-a rămas alături.
5. Agenția Mediavax Albina a anunțat azi că, în ultima ședință spiritistă de Guvern, atât Ministrul Finanțelor, cât și cel al Muncii, Familiei și Protecției Sociale au încercat să se ia legătura cu domnul Arhimede, singurul capabil de a urni din drum căruța, pe baza punctului românesc de pensie. Domnul Arhimede a refuzat în schimb orice comentariu, nerăspunzând la telefon, lăsând Guvernul să plutească în suc propriu.
În concluzie, punctul de pensie va fi redus la puncte, puncte…Între timp, pensionarii vor fi educați să se protejeze singuri social, descoperind gama completă de prezervative Durex. Sugestia a venit din partea Ministerului Educației, Cercetării și Inovării.

6. Vom reveni după o scurtă și continuă pauză publicitară.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!