poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1036 .



Final de capitol..pe naiba
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Paunitza ]

2009-10-03  |     | 



M-am saturat de inceputuri….Si, dupa cum se stie, orice inceput debuteaza cu un sfarsit…Stiu ca suna ciudat, dar pur si simplu nu mai vreau sa rasfoiesc prin viata mea(probabil si din cauza ca mi-e teama sa nu ajung la coperta...E trist cand ajungi la un capitol pe care vrei sa il rasfoiesti in continuu, dar esti obligat sa il citesti pe urmatorul...Si daca nu vreau? Am si eu dreptul macar odata sa citesc ce vreau. Oricum am citit destul in timpul scolii ce au vrut altii. Deci, timpule, azi primesti concediu.Pe perioada nelimitata, nu doar in vacanta de vara.De azi nu mai ai dreptul la nici un rid pe fata mea, la nicio zi care zboara fara ca eu sa ii simt macar falfaitul aripilor, la nicio persoana care imi intra in suflet si pe care o obligi sa plece.

Ti-ai facut de cap destul, copil capricios ce esti!Trebuie sa te maturizezi si sa intelegi si tu ca nu e frumos sa te joci cu vietile altora.Nu ai nici un drept sa-i faci pe oameni sa sufere.

Asa ca nu le mai flutura prietenii efemere pe sub nas, nu le mai ingreuna pasii, nu le mai desena riduri pe fata (oricum n-ai talent si nu desenezi decat linii strambe), nu-i mai seca de putere si mai ales lasa-le persoanele la care tin!!! Nu te-ai saturat sa tot intervii, bagaciosule?!

Eu nu te mai las sa faci pe regizorul! De azi eu hotarasc scenariul si distributia.Cu alegerile tale de pana acum nu primim nici macar premiul pentru machiaj, ce sa mai zic de Oscar? Uite, iti promit ca daca stai cuminte la locul tau, cu mainile la spate ca la gradinita, o sa pomenesc si de tine cand voi ridica trofe...si-atunci o sa te aplaude lumea si pe tine.Nu-i nevoie sa ranesti ca sa te faci remarcat, oare n-ai inteles pana acum? Nu-i nevoie sa faci din personajele principale personaje secundare sau cine mai stie, episodice! Lipsa ta de inspiratie ne cam costa audienta.

De-acum jucam dupa regulile mel...Dar mai intai odihneste-te!Meriti un concediu, de fapt meriti mai multe.Stai la bronzat cat vrei.Ai grija sa nu faci insolatie, sa nu treci de geamandura si...ne vedem peste 10-20 de ani cand toate o sa fie exact asa cum le-ai lasat(n-o sa pierzi nimic).Pana atunci...sa fii cuminte!


.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!