poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2429 .



Ganduri Simple . ( 7 )
proză [ ]
despre femei

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Joe King ]

2005-04-07  |     | 



1. De ce spune lumea ca cea mai veche meserie din lume e meseria de curva ? Oare din cauza ca femeile vor sa intre in cartea recordurilor cu cea mai lunga experienta in munca ? Sau poate ca din cauza ca prima vanzatoare de servicii sexuale din istorie s-a nascut fara moasa ?

2. Blondele sunt cele mai frumoase femei. Femeile brunete si pocite, frustrate, au inventat bancurile cu blonde . Dar asta nu le-a ajutat cu nimic, tot blondele se bucura de un sex mai bun .

3. E totusi foarte nesatisfacuta cu toate ca in fiecare zi are parte de mult SECS. : Spalat , Enervata de barbat beat , Curatenie si gatit , Somn de oboseala.

4. Gogu are multi prieteni si se mandreste cu asta . Toti au acelasi limbaj : Da-mi, imprumuta-ma, ajuta-ma , cumpara-mi si mie, da-mi o tigara, fa-mi si mie rost, repara-mi ,
fa-mi rost , dai si tu o bere ?

5. Femeile schimba barbatii din cauza hormonilor lor . Hormonii nu iubesc penisuri scurte.

6. Cand vor sa dovedeasca ca sunt superiori, unii barbati se scarpina la oua, isi trec obiectul de pe un crac pe altul , scuipa ca vacarii americani si ragaie ca indienii din India dupa o masa buna. Ca razbunare, unele femei se ingrasa, se dau cu parfum pe nespalate , isi mananca resturile dintre dinti si se imbraca ca niste toape.

7. O femeie urata care se crede frumoasa e ca o broasca raioasa care se crede testoasa. Insa o femeie frumoasa care se crede urata e ca un sex nesperat cu o statuta.

8. Barbatul ideal e ala la care visezi si oftezi. Barbatul ireal e ala cu care te casatoresti si dupa trei luni de la nunta fuge cu cea mai buna prietena a ta. Barbatul infernal
e ala cu care te casatoresti si nu mai scapi de el pana la moarte.

9. Nu exista : dreptate absoluta , cinste absoluta , un viitor sigur , femei satisfacute si multumite.

10. Se prevede ca in viitor , numarul barbatilor va fi de trei ori mai mic ca cel al femeilor.
In sfarsit nu vor mai fi razboaie, doar barfe si cine se imbraca mai frumos aia e. A , si in sfarsit Gicu va fi rapit de la bratul nevestei, de 3 blonde rapitoare.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!