poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1816 .



Doar simt
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Tari Calafalas ]

2005-02-02  |     | 









E uimitor cum o persoana te poate face sa simti mii de lucruri diferite in acelasi moment.Sa iti treaca prin fata ochilor imagini ale trecutului si ale viitorului,iar tu sa nu le acorzi importanta , ci sa vrei doar atingerea ,saruturile si iubirea sa…sa fie unicul scop pentru care tu inca iti mai doresti sa traiesti in lumea asta.
Plutesc in aerul care imi aduce aminte de tine , caci aerul e viata,iar tu esti viata mea.
Ma uit spre cer si vad luna langa soare. Au reusit sa se intalneasca…sa fie impreuna asa cum si-au dorit mii de ani.
Dorintele arzatoare devin mereu realitate,chiar daca trebuie sa astepti o viata intreaga.
Imi simt corpul rece , mi-e frig si cald in acelasi timp..simt o durere care ma macina.. care imi chinuie trupul. Doar atingerea ta are puterea de a ma face sa zbor iar.
Am zburat si am cazut de multe ori.. dar acum stiu ca voi reusi sa cutreier tot vazduhul, sa ma contopesc cu norii , sa ma contopesc cu tine.
Imi place sa visez….sa stau cu ochii deschisi si sa te vad jucandu-te in parul meu.. sa te vad privindu-ma tandru .
As vrea ca noi doi sa fim centrul universului imaginar , al lumii pe care am inventat-o,pentru ca tu sa cunosti ceea ce nimeni pe acest pamant nu va reusi sa cunoasca vreodata…fericirea! Acolo..fericirea va avea mii de fete ,iar eu o voi exprima-o in milioane de chipuri diferite,doar pentru tine.
Paradisul e departe…dar noi ne apropiem cu pasi repezi spre el.
Acum ma vad stand intr-o camera incetosata. Gandurile plutesc…le vad…le simt…ma cuprind si ma lasa… ma ridica si ma coboara.
Sunt doar simple cuvinte care au vointa si ambitie , au tot ceea ce-si poate dori un om… Nu stiu sa pretuiasca tot ce au capatat de la divinitate,cum nu stim nici noi. Putem aprecia adevarata valoare a unui lucru,de abia dupa ce el nu ne mai apartine.
Eu stiu sa apreciez ceea ce e limpede , ceea ce curge lin pe obrazul meu… sunt lacrimi .. dar voi..nu le puteti vedea. Ele curg din dorinta de a evada.
Nu exprima nimic..nu exprima tristete si nici bucurie , de fapt..poate bucurie! Bucurie fiindca te simt aici … Te intrebi ..unde aici?
Nu aici langa mine…fiindca esti atat de aproape dar foarte departe.. ci aici ..in sufletul meu…Inima mea s-a deschis… dar nu singura! Ai gasit cheia .. sau ti-a fost data,asta nimeni nu stie.
Poti oare tu aprecia valoarea ei? Stiu ca poti…nu e nevoie sa ma indoiesc de asta. Nu e nevoie sa alerg iar printre stelele moarte .
Nu mai vreau sa ma intreb daca viata e o cutie… si daca ea e plina…daca iubeste… sau daca e iubita… nu stiu… este prea sus.
Vad o lumina… ma indeamna la visare… se stinge si se aprinde pentru a prevesti ceva.
Cand stau in cercul de foc, ma simt protejata , dar cand stau in bratele tale , ma intreb daca locul meu va fi acolo pentru totdeauna.
Vreau sa cred… vreau sa cred ca nimeni nu va avea vreodata curajul de a-mi lua locul , fiindca el e pastrat acolo…nu poate fi atins….el dispare si apare…doar pentru mine.
Totul este doar o inchipuire , o denaturare frumoasa a realitatii .
Dar care este realitatea?
Ce as alege intre tine si Paradisul vesnic… cine m-ar pune sa aleg?
Paradisul….s-a nascut aici ..in lumea asta…prin tine.
Bucuria de a trai zi de zi… asta este Paradisul nostru.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!