poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5634 .



Bursele de creație “Alexandru Paleologu și “Ars Amandi” pentru elevi și studenți
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Marina ]

2009-05-08  |     | 



București, 08 Mai 2009 - În toamna anului trecut, Fundația Culturală Delta a lansat noile ediții ale concursurilor de creație literară premiate cu câte o bursă în valoare netă de 1000 de euro. Concursurile sunt deschise tinerilor români, elevi sau studenți, din România și din străinătate (inclusiv din Republica Moldova). Câștigătorii desemnați de juriu vor primi bursele prin transfer bancar (100 euro net lunar) pe parcursul următorului an universitar, 2009-2010.

Elevii și studenții pot aplica pentru bursele “Alexandru Paleologu”(concurs de eseuri) și “Ars Amandi”(text de dragoste) până pe 30 iunie 2009, pe adresele de e-mail afișate pe pagina de internet a fundației. Regulamentul de participare și informațiile necesare înscrierii în concursurile pentru bursele Fundației Culturale Delta pot fi găsite pe pagina web www.deltaf.org.

Concursurile de creație lansate de către Fundația Culturală Delta fac parte din programul anual de burse al fundației, program ce are ca obiectiv principal promovarea și susținerea tinerilor talentați, elevi sau studenți români, din țară sau străinătate, prin acordarea anuală a patru burse în valoare totală de 4000 de euro, pentru urmatoarele domenii de creație: eseu, text de dragoste, desen și fotografie. Programul de burse se adaugă seriei de proiecte desfășurate de Fundația Culturală Delta, având ca scop susținerea tinerilor studenți de valoare. Fundația va continua și în anul 2010 programul de burse pentru sprijinirea tinerelor talente.


Fundația Culturală Delta
Persoana de contact: Monica Gavrilă
Str. Edgar Quinet nr. 9, Sector 1, 010017 București
Tel: [004] 021.312.16.41, [004] 021.312.16.42 Fax: [004] 021.312.16.40
www.deltaf.org

www.deltaf.org

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!